Signe Mimi Andersen

Kommunikationsansvarlig

 

Jeg læser international virksomhedskommunikation på Syddansk Universitet, hvor jeg er på 5. semester af min bacheloruddannelse.

Jeg er glad for at arbejde hos UngTerapi, fordi jeg synes det er en interessant virksomhed, og det at samarbejde med en virksomhed, som har med unge at gøre som mig selv er spændende, da det ikke ligger mig langt fra.

En af principperne her er ung til ung, hvilket jeg synes er spændende, da man formår at forstå og ramme sin målgruppe, når man selv er en del af den.

Jeg er en studerende, der brænder for kommunikation og marketing. Det at kunne kommunikere og komme ud med et budskab til sin intenderede målgruppe, samt finde deres interesser, finder jeg interessant. Vi bruger alle forskellige kommunikative redskaber til at udtrykke os personligt, men også gennem branding og generelt den visuelle kommunikation fra virksomheder, vi bliver udsat for i daglig dagen. Dette er noget, jeg synes er spændende at beskæftige sig med, da det påvirker os både bevidst, men også til dels ubevidst i samfundet i dag.

Uddannelse og arbejdserfaring

Jeg læser international virksomhedskommunikation på Syddansk Universitet.

Signe arbejder bl.a. med disse emner:

  • Brugerundersøgelser
  • Opdatering af hjemmeside
  • Facebook opslag

Kontakt os

Har du spørgsmål til om vi kan hjælpe dig, eller ønsker du bare en tid?

Her kan du spørge til alt omkring terapien, og høre om UngTerapi kan hjælpe dig. 

Eller ring 60 80 87 09  

man. & fre. 9-12, tors. 12-15

Book en tid nu