Psykolog Åsa Jansson

 

Åsa Jansson

Autoriseret psykolog
Født i 1983

Book en tid nu!

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Tilskud hos “danmark”
✔️ Dansk, engelsk og svensk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Parterapi
✔️ Online terapi
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Forældrepakke
✔️ Forældresparring

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Føler du at du livet føles forvirrende eller tungt? At dele i din hverdag ikke fungerer, imens nogle gør? Eller føles livet uoverskueligt til tider? Længes du efter at trives bedre i dit liv: I dit arbejde eller skole, med din kæreste eller i relationen til dig selv?

Uanset hvad du kommer med, vil terapi sammen med mig betyde et samarbejde. Gennem et samarbejde finder vi et fælles tilgang som betyder at prøve forskellige værktøjer af, og dermed finde nye strategier til dit liv. Jeg er optaget af at finde dine styrker, og at vi sammen skaber kontakt til det som er vigtig for netop dig.

I min praksis tager jeg udgangspunkt i at være nysgerrig, udvise respekt, åbenhed og en ikke-dømmende holdning. Her er det vigtigst at du føler tryghed, og at du oplever et tillidsfuldt rum.

Jeg vil anvende de metoder, der bedst giver mening for dig og din behov. Vi vil sammen udforske mønster i dine tanker, følelser, adfærd og kropslige reaktioner for at bedre kunne forstå og håndtere disse i dit liv.

Åsa Janssons uddannelse og arbejdserfaring

Uddannet som psykolog (cand.psych.) fra AAU i 2016, og autoriseret ved Psykolognævnet i 2019.

Jeg har arbejdet indenfor akutpsykiatrien, som behandlere indenfor rusområdet, støttekontaktperson og andre stillinger med unge.

Fra mit arbejde indenfor psykiatrien kommer jeg med erfaring fra undersøgelser af børn, unge og familiers støttebehov, udredninger, ligesom individuel terapi, gruppeforløb og forældrerådgivning.

Jeg modtager løbende supervision for at kvalitetssikre mit arbejde, og for at finde andre måder at arbejde terapeutisk.

Lokale til psykologsamtaler

Åsa Jansson arbejder fra denne adresse:
Kvægtorvsgade 1, kælderen, 1710 København V

Book en tid nu

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød Psykologerne

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Har du spørgsmål?

Telefontider
Mandag: 9.00-12.00
Tirsdag: 8.00-9.30 & 15.30-17.00
Onsdag: 14.30-17.30
Torsdag: 10.30-13.30
Fredag: 9.00-12.00

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

Kontaktformular