Amalie Ellekær Bisgaard

Psykolog i København

Psykolog Amalie Ellekær Bisgaard (1)

 

Amalie Ellekær Bisgaard

Psykolog
København
Født i 1993

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Dansk og engelsk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Forældre-ung-samtale
✔️ Forældrepakke
✔️ Forældresparring
✔️ Parterapi
✔️ Online terapi
✔️ Unge under 15 år
✔️ 90 minutters samtaler

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Adresse

Kvægtorvsgade 1, kælderen,
1710 København V

 

 

At finde vej i en svær tid

Ungdommen er en tid med store forandringer – udfordringer såvel som glæder, frigørelse såvel som samhørighed. Store spørgsmål kan melde sig: Hvem er jeg? Hvad vil jeg? Hvor skal jeg hen? Som psykolog finder jeg stor mening i at støtte unge mennesker i at navigere gennem denne tid, og finde en egen vej ind i voksenlivet. Jeg kender selv til de op- og nedture der hører sig til ungdommen, og jeg er sikker på at vi i fællesskab kan nærmere os svarene på nogle af de svære spørgsmål.

 

Om samtalen mellem dig og mig

Min professionelle tilgang til psykoterapi er ligeværdig, anerkendende, empatisk og omsorgsfuld. Jeg lægger vægt på, at vi får skabt et trygt og fortroligt rum, hvori vi sammen kan gå på opdagelse og få sat ord på det, der er svært. Jeg tror på, at man med en større forståelse for den situation man befinder sig i, får et bedre overblik til at handle på en hensigtsmæssig måde. I vores samtaler vil jeg støtte dig i at (gen)finde dig selv og troen på dig selv, samt at finde styrken til igen at håndtere de udfordringer livet byder på. Endelig er det vigtigt for mig, at du føler dig set og værdsat præcis som du er: Du er ikke forkert, og du er ikke alene.

Min tilgang til terapi

I terapien vil jeg bestræbe mig på at tilpasse samtalen dine behov. Derfor arbejder jeg eklektisk, dvs. jeg trækker på forskellige typer af psykoterapi. Nogle af de terapeutiske rammer jeg finder størst inspiration hos er

Min arbejdserfaring

Senest har jeg arbejdet på Psykiatrisk Ambulatorium Nørrebro, hvor jeg har beskæftiget mig med diagnostik afklaring og behandling af psykotiske tilstande og personlighedsforstyrrelser.

Jeg har desuden psykiatrisk erfaring med affektive lidelser, primært depression og bipolar sindslidelse, fra Regionspsykiatrien i Randers, overvejende ambulant men også på sengeafsnit.

Som studerende har jeg arbejdet i Bast i Aarhus, en psykologpraksis for mennesker med svære opvækstvilkår og belastende eller traumatiserende barndomsoplevelser.

Med udgangspunkt i min erfaring er jeg klar til at arbejde sammen med dig om både lette og tunge psykiske udfordringer.

Uddannelse

Jeg er uddannet cand.psych. (psykolog) fra Aarhus Universitet.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og arbejder under de etiske principper for nordiske psykologer.

Jeg modtager løbende supervision på mit arbejde mhp. kvalitetssikring.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Interesseret i en samtale?

 

Interesseret i en samtale?

 

Psykologer i København

Få overblikket her

Første samtale

Hvordan foregår første samtale?

Billig Psykolog til unge

Find din pris

Vi har rabat hvis du er 15-30 år