Charlotte Stevang

Psykolog i Aalborg

Psykolog Charlotte Stevang

 

Charlotte Stevang

Psykolog i Aalborg
Født i 1992

Book en tid nu!

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Individuelle samtaler
✔️ Parterapi
✔️ Onlineterapi
✔️ Forælder-ung-samtaler
✔️ Forældrepakke
✔️ Dansk og engelsk

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Adresse

Fyensgade 36 A, 1 sal,
9000 Aalborg

 

Det er enormt sejt gået at spørge efter professionel hjælp, når du mærker livet bide fra sig og ønsker hjælp til at se indad og forstå bedre. Forandring er ofte en sejlivet proces at stå alene i og med og derfor mener jeg, at det kan sætte skub i en positiv udvikling, hvis du mødes gensidigt af et andet menneske.

 

Men hvad mener man egentlig med et gensidigt møde? Jeg mener, at det er at sidde overfor et menneske i øjenhøjde, som lytter, spørger og interesserer sig for dig. Jeg anser terapien som et samarbejde – en rejse som både du og jeg skal på. På denne rejse håber jeg, at vi i samarbejde kan puste liv i dine håb og ønsker, så disse udvikler sig til nye muligheder.

Som ung og nyuddannet kender jeg selv til de, til tider, vanskelige og kaotiske omstændigheder livet kan byde på. Krav, forventninger og mange til- og fravalg er ofte en indgroet del af livet som ung og vi kan sammen udforske, hvad det netop indebærer for dig at leve et liv som ungt menneske.

Som psykolog anser jeg det for min fineste opgave at varetage din livshistorie, med ydmyghed, empati og anerkendelse.

Psykologhjælp til par

At leve som par, kan være en livets største udfordringer. Det er som oftest i tosomheden at der skrues op for alle vore stærkeste følelser. Det giver god mening at det er sådan, for det er netop i parlivet at vore egne usikkerheder og mønstre, gensidigt spejles og reflekteres.

Som ungt par kan man have tendens til at afskrive parterapi til Hr. Og Fru. Midtvejskrise og det kan være grænseoverskridende at erkende man har behov for denne type hjælp. Jeg anser det dog for en styrke samt et udsagn om, at man ønsker at vælge hinanden til, når man vælger parterapi.

Så hvis I oplever at den samme historie kører på repeat, at jeres seksualliv er udfordret, at I oplever sårende adfærd fra hinanden, eller hvis I trænger til yderligere at styrke allerede stærke bånd – så kontakt mig endelig med henblik på parsamtaler.

Terapi målrettet en tilværelse som del af en kønsminoritet

Jeg har de sidste to år særligt fordybet mig i de udfordringer og problemstillinger mennesker som er del af en kønsminoritet, ofte oplever.

Jeg har i dette arbejde beskæftiget mig med personer som identificerer sig som både binære og nonbinære kønsminoriteter. Jeg har aktivt arbejdet med fokus på den minoritetsstress, du som del af en kønsminoritet ofte møder. Særligt vigtigt for mig i arbejdet med dig er, at du vil opleve det som trygt og fordomsfrit at tale med mig. Min terapeutiske opmærksomhed rettes mod de felter af dit liv, som netop du anser for særligt svære – om det være sig relationer, kropsligt ubehag eller hverdagskonflikter.

Så hvis du oplever udfordringer ved at leve i en overvejende heteronormativ verden, så tøv endelig ikke med at booke en tid hos mig.

 

Uddannelse:

Charlotte Stevang er uddannet psykolog (cand.psych) ved Aalborg Universitet (2021)

Erfaring:

  • Studenterterapeut ved UngTerapi Aalborg, hvor jeg siden 2020 har ydet terapi til unge.
  • Praktik ved Aalborg Sexologiske Center, her med erfaring indenfor parterapi, individuelle sexologiske problemstillinger, oplevelser med tidligere overgreb samt at leve med kroniske diagnoser.
  • Har skrevet psykologisk speciale vedrørende nonbinære transpersoners oplevelse af trivsel.
  • Frivillig ansat ved Baglandet Aalborg, hvor fokus ofte har været samtale omkring rodede relationer og en barndom op ad bakke.

 

 

Interesseret i en samtale?

 

Book en tid

 

Psykologer i Aalborg

Få overblikket her

Psykologer i Aalborg

Første samtale

Hvordan foregår den første samtale?

Læs om den første samtale
Billig Psykolog til unge

Find din pris

Vi har rabat hvis du er 15-30 år

Priser