Corona-virus og psykologhjælp

Her er alt det, du skal vide

Senest opdateret tirsdag d. 14. april 2020 kl. 17.00.

Vi er klar til at tage imod dig som ny klient, hvor du kan starte op i et nyt forløb, på nøjagtig samme vis, som hvis det var et hvilket som helst andet tidspunkt på året.

Er du allerede i forløb i UngTerapi?

Læs hvad du skal gøre i dette blogindlæg

Du skal være opmærksom på, at psykologen efter de første samtaler kan foreslå at i mødes til en onlinevideo-samtale i stedet for, da det begrænser alles færden rundt. Der vil dog stadig være mulighed for fysiske møder, hvor en samtale foregår på almindelig vis.

Desuden er vi klar over, at nogle meget gerne vil mødes fysisk første gang, da det er godt til lige at få etableret en kontakt. Dette ønske imødekommer vi selvfølgelig, men sørg for at få kontakt til den pågældende psykolog, du booker en tid hos, for at høre omkring disse retningslinjer.

Vil du helst have face-to-face samtaler?

I øjeblikket tilbyder disse psykologer fysiske møder med håndsprit og to meters afstand: Rasmus Raahauge, Marc Geraci og Alessio Paterno. Vil du have et overblik over alle psykologer, så følg dette link.

Ønsker du en anden psykolog, så skriv dig op på ventelisten nu. Vi kontakter ventelisten efter først-til-mølle princippet, når vi åbner bredt op for almindelige samtaler igen. Husk at du også har mulighed for at booke online terapi uden ventetid.

Har du brug for psykologhjælp nu, vil vi råde dig til ikke at tøve, til trods for de særlige tider. Der vil nemlig, med stor sandsynlighed, komme et ekstra stort pres på psykologernes kalendre, når situationen har lagt sig, og det er måske ikke muligt at komme til.

Desuden skal du have hjælp, hvis du har brug for det – coronavirus eller ej.

På samme måde, som du skal passe på dit fysiske helbred, skal du i lige så høj grad passe på dit mentale ve og vel.

Vil du vide mere om den særlige situation, kan du læse mere i dette blogindlæg.

Læs desuden mere om onlinesamtaler her.

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Føler du…

Lavt selvværd, stress, ensomhed, nedtrykthed eller noget helt andet? Se oversigten over nogen af de følelser, vi kan hjælpe dig med.

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Ring til os

60 80 87 09

Mandag: 10.15 – 13.00 Tirsdag: 9.00 – 12.00 Onsdag: 14.30 – 17.30 Torsdag: 10.00 – 13.00 Fredag: 10.30 – 13.45

Skriv til os

Har du spørgsmål?

[contact-form-7 id="6637" title="Uden titel"]

 

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.