Ditte Mundbjerg Jørgensen

Psykolog i Bording, Midtjylland
(Nær Ikast, Herning og Silkeborg)

Psykolog Ditte Mundbjerg Jørgensen

 

Ditte Mundbjerg Jørgensen

Psykolog
Født i 1988

Book en tid nu!

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Dansk og engelsk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Kropsterapi
✔️ Parterapi
✔️ Onlineterapi
✔️ Familieterapi
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Forældersparring
✖️ Modtager ikke nye klienter pt.

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Vigtig info

Ditte Mundbjerg Jørgensen arbejder fra denne adresse:

Trehuse 9,
7441 Bording

“Alle går vi rundt i vores egen lille verden – drømmer om guld og grønne skove og en smule kærlighed” – Dette er en skøn sætning og også fra en sang jeg holder rigtig meget af.

Det kan dog nogen gang være svært selv at skabe og drømme de store tanker om hvordan verden kunne blive. Som barn drømte jeg selv om at skabe et liv hvor folk elskede naturen mere og hvor jeg kunne komme til at bo på det skønneste landsted. Alt det og meget mere har jeg nu opnået og fået. Jeg tror på at uanset dine omstændigheder er du også i stand til at skabe og få lige det du drømmer om.

 

Min passion er at støtte andre unge som dig til at finde deres vej i livet og lære dig at følge dit indre navigations anlæg så du kan blive bedre til at træffe beslutninger i din hverdag som styrker dig i dit liv og hjælper dig i retningen af at skabe det liv du drømmer om.

Min tilgang til terapi

I mine terapeautiske timer sammen med dig vil jeg anvende flere forskellige tilgange og metoder afhængigt af dine ønsker og behov.

Jeg arbejder først og fremmest med at styrke dig i dine stærke sider og med at få dig til at blomstre. Så bliver det også nemmere at kigge på de sider af tingene som ikke er så nemme at tale om og som er der hvor sorgen og smerten sidder fast. Vi får kigget på det på en rar og nænsom måde så dit hjerte igen kan blive glad. Når der er et samarbejde mellem det hjernen vil og det dit hjerte ønsker sig og det som din mavefornemmelse siger der er godt for dig så vil du opleve indre fred og en forøget tilstand af positiv energi.

Jeg skrev speciale omkring hvordan man bliver bedre til at lytte til sin intuition og hvordan man træffer de rigtige beslutninger på baggrund af den og hvordan det føles. Jeg har desuden uddannelse i Projektledelse I Kaos, så hvis dit liv virker ude af kurs, så skal vi nok hurtigt få lagt en plan for hvordan du kommer videre i den rigtige retning i dit liv. Samtidig har jeg et kursus i økonomstyring så ville også kunne hjælpe dig med at få lagt et godt økonomisk fundament for dit liv.

På mit studie foretog jeg hjernemålinger på mediterende og har derfor lige siden interesseret mig meget i det kropslige og sanselige i min terapi og vil derfor også integrere meditation og mindfulness som en del af behandlingen.

Jeg arbejder ud fra principper om “high impact learning” som bygger på det princip at det er imellem sessionerne, den egentlig læring og livsændring skal ske – og derfor vil du fra gang til gang få opgaver du skal udføre så vi kan optimere dit forløb og du kan få mest mulig gevindst ud af det.

Jeg startede som psykolog fordi jeg var kærester med en professionel fodboldspiller og opdagede hvad mentaludvikling kan gøre for præstationsevnen. Der fandt jeg også ud af, at jeg elsker at heppe på folk – du vil derfor opdage at du i mine forløb samtidig får dig tilegnet din største chearleader i dit liv. Da jeg elsker at heppe på folk og se dig opnå de resultater du drømmer om.

Psyken og kroppen er uadskilleligt forbundet, og vi registrerer sanseindtryk, følelser og fornemmelser i vores krop langt før vi kan sætte ord på dem mentalt. Her er musik og sang en god nøgle.  Som person elsker jeg sang, dans og musik og derfor vil du opleve at min klinik er lidt anderledes indrettet end en normal psykolog klinik da der i det ene hjørne af mit center befinder sig et musik studie :)

Jeg har altid haft en passion for at gøre en større forskel i verden og derfor er jeg i år i bestyrelsen for landsforeningen for livsglæden og formand for JCI i Herning distriktet. En organisation som har til hensigt at udvikle fremtidens unge ledere der ønsker at gøre en større forskel i verden.

Med andre ord kommer du ikke til at kede dig i et terapeutisk forløb hos mig. Vi rammer din zone for nærmeste udvikling, hvor vi både taler om det der skal slippes og renses ud men også taler om ønsker og drømme. Jeg vil hjælpe og støtte dig til at komme i den rigtige retning – lige derhen hvor du ønsker og drømmer om i dit liv.

Jeg startede min interesse for personlig udvikling som 15 årig og har oplevet mere end jeg nogensinde havde turdet drømme om – hvis jeg kan – så kan du også :) <3

Glæder mig til vores samarbejde :)

Uddannelse:

Erfaring:

  • 2 års erfaring med coaching fra universitets coaching klinik. Inden for eksamensangst, stress og samtaler med med forældre og ung.
  • 1,5 års erfaring fra erhvervskoler som konsulent til støtte af pædagogisk personale i at tackle de unge studerende.
  • Erfaring fra “Lær for livet camps” med udsatte børn og unge.
  • 1/2 års erfaring fra HR afdelingen i Kolding Kommune med arbejdet med stress og pædagogisk personale.
  • Flere års erfaring som lærervikar fra div. skoler -bla. i arbejdet med børn med Asbergers og ADHD
  • Arbejder lige nu i den lokale ungdomsskole
Psykolog Bording

Ditte Mundbjerg Jørgensen arbejder fra denne adresse:
Trehuse 9
7441 Bording

Book en tid hos Ditte Mundbjerg Jørgensen nu

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød Psykologerne

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Har du spørgsmål?

Telefontider
Mandag: 8.00 – 11.00
Tirsdag: 10.15 – 12.45
Onsdag: 8.00 – 10.00 & 13.15 – 16.45
Torsdag: 8.00 – 11.00
Fredag: 8.00 – 12.00

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

Kontaktformular