Helle Kristiansen

Sekretær & psykologistuderende

Psykolog Thora Kristiansen

 

Helle Kristiansen

Sekretær

 

 

Det er i mødet med et andet menneske, at man også får lov til at møde sig selv. Som vor egen filosof Løgstrup sagde i sin tid, så holder vi i mødet med vores medmennesker en del af deres liv i vores hænder.

Det prøver jeg at huske på i min hverdag, men også i mit virke som snart nyuddannet psykolog, hvor erfaringer fra praktik samt frivillig-arbejdet hos ’Sind’ i den grad viste mig den gave, det er, når folk viser mod til at dele deres skæbne med mig.

Som tidligere underviser i både folkeskolen og på skuespillerakademiet ved jeg, hvor sårbart den unges liv kan være. Så meget sker i de unge år mens identitetsfølelsen vokser frem. Jeg nyder at give en håndsrækning, eller holde dem i hånden på vejen, på hvilken facon jeg nu kan.

Hos UngTerapi er det som sekretær, så jeres opkald og mails vil muligvis blive besvaret af mig, og jeg skal gøre mit bedste for at svare på jeres spørgsmål. Derudover arbejder jeg på specialet som cand.psych. studerende på Københavns Universitet.

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Har du spørgsmål?

Telefontider:
Mandag: 10.00 – 14.00
Tirsdag: 14.00 – 17.00
Onsdag: 11.00 – 16.00
Torsdag: 9.00 – 13.00
Fredag: 11.00 – 14.00