Julie Sofie Wichmann

Psykologistuderende

Julie Sofie Wichmann

 

Julie Sofie Wichmann

Psykologistuderende

Book en tid nu!

 

Jeg tilbyder

✔️ Individuelle samtaler

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Jeg arbejder ud fra den forståelse, at psykiske problemer og lidelse ofte optræder grundet uhensigtsmæssige mønstre i vores måde at forholde os til os selv og andre på, mønstre som vi har erhvervet os op gennem vores liv. Men med et fokus på relationen til os selv og andre kan vi øge forståelsen af os selv samt egne reaktioner og mønstre – og opnå en øget frihed.

Terapi kan på den måde give en større indre frihed, idet der opnås en forståelse for egne reaktioner og bevidsthed til at handle anderledes. Terapi kan også lede til en større ydre frihed og nærhed i vores relationer. Ved at vores relation til os selv ændres, ændres den også til vores nærmeste.

Terapi kan give et indblik i dine reaktioner, mønstre og ressourcer, idet vi sammen undersøger dine udfordringer. Du er meget velkommen til at kontakte mig, såfremt du tænker jeg kan hjælpe dig.

Julie Sofie Wichmanns erfaringer

Gennem mit tidligere arbejde på børneinstitutionen Vesterlund, som er en institution for børn og unge som er anbragt uden for hjemmet, har jeg tilegnet mig en forståelse og erfaring med konflikter i familien og håndtering heraf.

Jeg har erfaring med individuelle samtaleforløb, terapi, gennem mit praktikforløb i Psykiatrien i Midtvendsyssel og jeg har under hele forløbet modtaget supervision.

Derudover har jeg erfaring med unge mennesker med angstproblematikker gennem mit arbejde i Angstforeningen, hvor jeg forsat er gruppeleder i en selvhjælpsgruppe.

I mit tidligere job i Socialpsykiatrien har jeg ligeledes erfaring med samtaler om svære emner, hvor psykisk lidelse er en dominerende del af hverdagen.

Jeg går selv i terapi, idet jeg anser det som værende vigtigt at have kendskab til at sidde i den anden stol samt grundet et ønske om personlig udvikling.

Jeg vil løbende modtage supervision for at kvalitetssikre mit arbejde.

Uddannelse

Julie Sofie Wichmann læser psykologi (cand.psych) på Aalborg Universitet.

Julie Sofie Wichmann arbejder fra denne adresse:
Vesterå 4, 2. sal,
9000 Aalborg

Book en tid nu

Mød os

Vi er unge psykolgistuderende. Her kan du møde alle terapeuterne i UngTerapi Aalborg, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød os

Priser

375 kr for 55 minutter

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Har du spørgsmål?

Telefontider
Mandag: 8.00-11.00
Tirsdag: 9.00-12.00
Onsdag: 9.00-13.00
Torsdag: 8.00-11.00
Fredag: 9.45-13.45

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

Kontaktformular