Laura Mågård-Hansen

Læser til psykolog i Aalborg

Laura Mågård-Hansen

Psykologistuderende

Laura Mågård-Hansen tilbyder bl.a.

✔️ Individuelle samtaler

Laura Mågård-Hansen arbejder bl.a. med disse emner

En af de mest betydningsfulde ting for mig i mit terapeutiske arbejde er relationer.

Relationer kan give den lyseste glæde, men også give den sværeste sorg. En god relation til andre, og ikke mindst til sig selv, kan være grundstenen på vejen mod et lettere liv. Derfor er en tryg relation mellem dig og mig i terapien også helt central.

At finde meningsfuldhed i sit liv, både i barndomsminder og i nutidige blindgyder, kan give en forståelse for, hvem man er, og hvad der har gjort en, til den man er. At finde ind til sig selv, sine følelser, behov og drømme, kan skabe en indre vejviser, som man kan navigere ud fra i den kringlede hverdag.

Vi oplever alle vanskelige perioder, hvor vi har brug for en at tale med. Nogle gange er problemet tydeligt, og andre gange kan det være svært at sætte ord på, hvad det er, der gør ondt i livet.

Jeg tror på, at et delt problem er et mindre problem. At vi er stærkere sammen. Og i vores samtaler vil vi sammen forsøge at finde menig i det, der bremser dig fra at få det liv, du ønsker.

Laura Mågård-Hansens arbejdserfaring

Jeg har erfaring fra min praktik på Universitetsklinikken i Aalborg, hvor jeg havde terapeutiske samtaleforløb med unge. Jeg har under hele praktikforløbet modtaget supervision.

Jeg er ansat i PMU, som er et bosted og uddannelsestilbud for unge med særlige behov og forskellige psykiatriske diagnoser.

Herudover har jeg været gruppeleder i Angstforeningen og fungeret som facilitator i en selvhjælpsgruppe med forskellige angstproblematikker.

Jeg har desuden været frivillig ved Den Sociale Skadestue, hvor jeg har haft telefoniske og personlige samtaler med unge med forskellige psykologiske udfordringer.

Jeg modtager løbende supervision for at kvalitetssikre sit arbejde.

Uddannelse

Laura Mågård-Hansen læser psykologi (cand.psych) på Aalborg Universitet.

UngTerapi Aalborg

Skriv til os

Ring til os

Aalborg: 60 80 81 67

Har ikke faste telefontider

København: 60 80 87 09

Mandag: 10.00-13.00 Tirsdag: 7.00-10.00 Onsdag: 6.45-9.45 Torsdag: 12.00-15.00 Fredag: 9.00-15.00

Har du spørgsmål?

     

    Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.