Maria Hunsballe Jensen

Psykolog i Aalborg

Psykolog Maria Hunsballe Jensen

 

Maria Hunsballe Jensen

Psykolog i Aalborg
Født i 1992

Book en tid nu!

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Individuelle samtaler
✔️ Onlineterapi
✔️ Forælder-ung-samtaler

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Adresse

Fyensgade 36 A, 1 sal,
9000 Aalborg

 

At være ung i dag kræver ofte mere end vi kan følge med til. Oplever du, at det kan være svært at finde mening med det hele eller at kravene overstiger hvad din krop og dit sind kan være med til? Så er du ikke alene!

 

Mange oplever, at det i perioder kan være svært at navigere i ungdomslivet grundet de mange forskellige belastninger, som kan spænde ben for os i en hverdag, hvor der i forvejen er mange ting at forholde sig til.

At det hele pludseligt kan føles vildt overvældende og svært finde rundt i, er derfor noget mange unge oplever.

Måske oplever du, at det er svært at finde glæde ved ting du før har været glad for? Måske virker fremtiden meget skræmmende? Måske har du svært ved at mærke dig selv? Eller kan komme til at overskride egne grænser? Måske lander du altid i relationer, hvor du prioriterer andre over dig selv? Eller måske er det noget helt andet, som er udfordrende for dig.

Min erfaring er, at ungdomsårene kan gøre ondt på rigtig mange forskellige måder, og at det kan være svært selv at knække koden til at genfinde en indre ro, når man oplever kaos og uro. Her er det vigtigt at række ud og tale med nogen, for at undgå at gå alene med de overvældende tanker, følelser og oplevelser.

Min tilgang til terapi

Jeg arbejder ud fra den forståelse, at udviklingen i samtaleterapien sker i relationen mellem klienten og terapeuten. I en tryg relation mellem klient og terapeut er det netop muligt, gennem nærvær og forståelse, at finde et fælles rum til at undersøge hvad som er svært for den enkelte. På den måde kan det blive mere overskueligt at finde hoved og hale i de tanker og følelser, som kan være meget sammenfiltrede i ens eget hoved.

Gennem relationen skabes forudsætningen for, at du kan udvikle de sider af dig selv, som ikke tidligere er blevet mødt og anerkendt.

Jeg brænder for at gøre samtaleterapien mere tilgængelig og tiltalende for unge mennesker. Det gør jeg fordi jeg har erfaret den store forskel det kan gøre at opleve et trygt rum til at tale om de svære ting og til at udvikle en større forståelse og omsorg for sig selv og egne reaktioner. Vi kan alle have brug for at tale med nogen i livets svære perioder.

Jeg er især inspireret af mentaliseringsbaseret terapi, kognitiv terapi og neuroaffektiv terapi og finder det i alle sammenhænge særligt vigtigt at have et kropsligt fokus på de udfordringer vi oplever. Når der etableres fokus på beroligelse af kroppen, skabes der større mulighed for at tankerne og sindet kan finde vejen til ro og balance.

Terapi målrettet kropsrelaterede udfordringer

Hvis du oplever forskellige kropsrelaterede udfordringer, som eksempelvis tegn på en spiseforstyrrelse eller andre fysiske reaktioner på svære ting i dit liv, så har jeg særlig erfaring inden for dette område, og ved hvor svært det kan være at søge hjælp til disse udfordringer.

Jeg står klar til, med udgangspunkt i din situation, at skabe det rum der er hensigtsmæssigt for dig for at kunne få det godt igen og finde den balance, som netop du har brug for.

Min uddannelse og arbejdserfaring

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych) fra Aalborg Universitet i 2021.

Jeg har terapeutisk erfaring med individuelle samtaler samt familie- og gruppesamtaler fra min praktik i Børne- og Ungdomspsykiatrien i Aalborg, i Enhed for Spiseforstyrrelser. Herfra har jeg erfaring med mange forskellige problemstillinger, psykiatriske (bl.a. spiseforstyrrelser) såvel som almene svære tanker og følelser, som generelt forekommer hos mange unge.

Derudover har jeg i min studietid været ansat i PMU, som er et bo- og uddannelsestilbud for unge med særlige behov og på Børneinstitutionen Vesterlund, som er en institution for børn og unge, anbragt uden for hjemmet. Gennem disse arbejdserfaringer har jeg mødt mange forskellige børn og unge, med hver deres tunge bagage, hvor vigtigheden af at se og rumme det enkelte barn eller unge menneske har været særligt i centrum. Dette med fokus på at sikre den trivsel og omsorg, som alle børn og unge har brug for og krav på. Herved har jeg opnået brede erfaringer med familieproblematikker, relationsarbejde og reaktioner på svære opvækstvilkår.

Det sidste år har jeg været studenterterapeut ved UngTerapi Aalborg, hvorigennem jeg har tilbudt terapi til unge mennesker.

Jeg modtager løbende supervision for at kvalitetssikre mit arbejde.

 

 

Interesseret i en samtale?

 

Book en tid

 

Psykologer i Ålborg

Få overblikket her

Psykologer i Aalborg

Første samtale

Hvordan foregår første samtale?

Læs om den første samtale
Billig Psykolog til unge

Find din pris

Vi har rabat hvis du er 15-30 år

Priser