Maria Hunsballe Jensen

Psykologistuderende

Maria Hunsballe Jensen

 

Maria Hunsballe Jensen

Psykologistuderende
Født i 1992

Book en tid nu!

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Individuelle samtaler

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

For mig er det ekstremt vigtigt at tale med unge mennesker netop dér, hvor de er i livet. Ungdomsårene er de år, hvor der sker allermest forandring i krop og sind, og hvor der er allerflest valg, der skal tages. Samtidigt er der i dag så mange ting, vi føler, at vi skal leve op til – om end det handler om egne eller andres forventninger – og det kan indimellem være svært at bevare roen og holde hovedet koldt.

Den uro og det indre kaos som ungdomslivet kan byde på, med alle dets bump på vejen, kan vi alle sammen have brug for at tale om og sætte ord på. Netop her er det derfor vigtigt at stoppe op og arbejde med at forstå de følelser og udfordringer, som er svære at stå med selv.

Jeg tror på, at det er vigtigt at skabe et trygt og nærværende rum, hvor det er muligt at undersøge disse svære følelser og tanker. Dette med formålet om at forstå os selv bedre og på den måde finde vejen gennem livets kringlede labyrint. Jeg ser det som min vigtigste opgave at hjælpe dig på vej i denne proces, med fokus på at skabe mening i de følelser og oplevelser, som kan sidde i klemme i kroppen og sindet.

Maria Hunsballe Jensens erfaringer

Jeg har erfaring med individuelle samtaler samt familie- og gruppesamtaler fra min praktik i Børne- og Ungdomspsykiatrien i Aalborg, på Ambulatoriet for Spiseforstyrrelser. Herfra har jeg erfaring med mange forskellige problemstillinger, psykiatriske (bl.a. spiseforstyrrelser) såvel som almene svære tanker og følelser, som forekommer hos mange unge mennesker. Under hele praktikforløbet modtog jeg ugentligt supervision.

Jeg er ansat i PMU, som er et bo- og uddannelsestilbud for unge med særlige behov, hvor jeg har mødt mange forskellige unge mennesker, som alle har hver deres bagage, og hvor vigtigheden af at se og rumme den enkelte unge kommer til udtryk.

Derudover har jeg været ansat på Børneinstitutionen Vesterlund, og har gennem arbejdet med børn og unge, anbragt uden for hjemmet, opnået erfaringer med familieproblematikker med barnet og den unges trivsel i centrum.

Jeg modtager løbende supervision for at kvalitetssikre mit arbejde.

Uddannelse

Maria Hunsballe Jensen læser psykologi (cand.psych) på Aalborg Universitet.

Maria Hunsballe Jensen arbejder fra denne adresse:
Vesterå 4, 2. sal,
9000 Aalborg

Book en tid nu

Mød os

Vi er unge psykolgistuderende. Her kan du møde alle terapeuterne i UngTerapi Aalborg, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød os

Priser

375 kr for 55 minutter

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Har du spørgsmål?

Telefontider
Mandag: 8.30 – 9.30 & 15.30 – 17.30
Tirsdag: 10.15 – 12.45
Onsdag: 8.00 – 10.00 & 13.15 – 16.45
Torsdag: 12.30 – 15.30
Fredag: 8.00 – 12.00

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

Kontaktformular