Psykolog Sophie Nielsen

Sophie Nielsen

Psykolog

København

Jeg har ledige tider nu

Psykolog Sophie Nielsen

Sophie Nielsen

Psykolog

København

Jeg har ledige tider lige nu

Fakta

By:

København

Adresse:

Titel:

Psykolog

Priser og tilskud:

Uddannelsessted:

Københavns Universitet

Sprog:

Dansk
English

Metoder:

Psykodynamisk terapi
Inddragelse af andre metoder

Metoden tilpasses til dig og dine ønsker

Erfaring:

Samtaleforløb med unge og unge voksne
PPR (Skolepsykolog)

Fødeår:

1984

Beskrivelse

Som psykolog møder jeg rigtig mange unge og unge voksne, som på forskellige måder har det svært. De kan f.eks. kæmpe med angst, stress eller depression. De har dog næsten alle det til fælles, at de lider af en følelse af ikke at være gode nok og af at være forkerte.

For nogle dukker følelsen op engang imellem. Den kan være udløst af en konkret hændelse, som f.eks. en social afvisning.

For andre fylder følelsen næsten hele tiden. Den kan måske fylde mere eller mindre i løbet af en dag, men den opleves konstant.

Det er en enorm hård og udmattende tilstand at være i og særligt over tid. De fleste har på forskellige måder forsøgt at komme af med følelsen, inden de opsøger mig, men er ikke lykkedes med det. Derfor kæmper de ofte også med følelser af frustration, håbløshed, afmagt, skyld, skam og ensomhed.

Hos mig vil vi arbejde på, at det bliver anderledes, så du kan få mere glæde ind i dit liv.

For nogle er det tilstrækkeligt med et kortere samtaleforløb, mens andre vil have gavn af et længerevarende. Hvis du har gået med følelserne længe og de har fyldt meget, kan arbejdet godt tage tid. Det kan det, fordi det er en mere grundlæggende måde at forholde sig til sig selv og andre på, som skal ændres.

 

I den første samtale hos mig, taler vi om dig, det problem (eller de problemer), som du kommer med og samtaleforløbet fremadrettet.

Jeg vil bl.a. være interesseret i at høre, hvilke tanker du har gjort dig om problemet og hvad du eventuelt har forsøgt at gøre for at blive fri af det.

For at du kan begynde at få det bedre, er det vigtigt at du føler dig tilpas og tryg sammen med mig.

Du kan forvente at møde omsorg og forståelse frem for en negativ vurdering og fordømmelse, ligegyldigt hvad du bringer op i terapien.

Jeg arbejder ud fra en overbevisning om, at der altid er gode grunde til, at vi har det, som vi har det og gør, som vi gør. Derfor er der hos mig ikke noget, som er mærkeligt eller forkert.

I terapien vil vi på baggrund af min psykologiske viden og erfaring og din viden om dig selv og dit liv sammen undersøge problemet og finde nye veje at gå.

Terapeutisk metode

Jeg arbejder eklektisk, hvilket betyder, at jeg trækker på forskellige metoder og teknikker i terapien, alt efter hvad der passer bedst til dig og det problem, som du kommer med. Min tilgang er dog ofte psykodynamisk.

Hvis det lyder som noget du kan se dig selv i, så glæder jeg mig til at møde dig i terapien.

Uddannelse og arbejdserfaring

Jeg er uddannet cand.psych. (psykolog) fra Københavns Universitet 2016.

Siden da har jeg haft samtaleforløb med unge og unge voksne fra 15-30 år og har også arbejdet som skolepsykolog i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning.

Er du interesseret i en samtale med Sophie Nielsen?

 

 

Andre psykologer

Disse psykologer har ledige tider lige nu: