Du har sandsynligvis lavt selvværd

Se videoen og få en gennemgang af dit testresultat (3:05)

(Dit resultat er baseret på din testbesvarelse, og der kan derfor godt forekomme usikkerheder)

Du har det faktisk ikke særligt godt. Du tænker meget lavt om dig selv, har svært ved at se nogle positive sider af dig selv, og det påvirker meget hvordan du er sammen med andre.

Sammen med andre er du usikker og stille. Du håber som regel på, at folk ikke lægger mærke til dig, og fokuserer hele tiden meget på ikke at lave fejl. Ikke at gøre noget pinligt eller dumt. For det er du sikker på, at du ellers vil gøre, hvis ikke du hele tiden holder øje med dig selv.

Når andre roser dig, har du meget svært ved at tro på dem, og du tænker, at de nok bare siger det for at gøre dig glad. Du føler at det er ufortjent, når du klarer dig godt på arbejdet eller i skolen, og føler at du skal knokle hårdt for, at fremstå på niveau med andre. Men uanset hvor godt du klarer dig, er det hele en facade, og du er hele tiden bange for at blive afsløret som den undermåler, du egentligt føler at du er.

Kan du nikke genkendende til meget af det her? Så har du helt sikkert brug for noget hjælp til, at få det bedre med dig selv. For sådan skal du ikke have det!

Sådan får du bedre selvværd

Få mine nøje udvalgte guldkorn gratis – De er særligt udformet til dig, der har taget selvværdstesten og har fået resultatet "Du har sandsynligvis lavt selvværd". Få dem med det samme og spring samtidig med på vores inspirationsmails!”

Om UngTerapi

I UngTerapi er vi et varmt fællesskab af unge psykologer, som elsker at arbejde med andre unge.

Derfor har vi specialiseret os i at hjælpe unge.

Og vi har rigtig mange erfaringer med at hjælpe unge med lavt selvværd - Det er en af de problemstillinger, vi alleroftest hjælper unge med.

Vi vil gerne invitere dig til at booke en gratis, afklarende samtale med en af UngTerapis medarbejdere. 

  • Book en tid der passer dig

  • Vi matcher dig med den rette psykolog

  • Gratis og uforpligtende