Sarah Raakjær

Psykolog i Aalborg

Psykolog Sarah Raakjær

 

Sarah Raakjær

Psykolog
Født i 1995

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Individuelle samtaler
✔️ Online terapi
✔️ Forældre-ung-samtaler
✔️ Dansk og engelsk

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Adresse

Fyensgade 36 A, 1. sal,
9000 Aalborg

 

Det kan være virkelig hårdt at bede om hjælp og snakke om det, der gør ondt. Det er et vigtigt og stærkt første skridt mod at få det bedre.

 

Det vigtigste for mig er derfor at mine klienter føler sig trygge ved mig og at de får den hjælp, der passer til dem. Derfor prioriterer jeg altid at mine kompetencer passer til mine klienters behov og at du føler dig tryg i mit selskab. Det kan selvfølgelig betyde at vi sammen skal finde ud af, hvor du ellers kan finde den bedste hjælp, men jeg mener det er sådan at jeg garanterer dig den bedste terapi.

Selve terapien kan for mange virke skræmmende og uvant, men i virkeligheden er det bare et rum hvor du trygt har mulighed for at snakke om alt hvad der gør ondt, vende dine tanker og få hjælp til at udvikle dig i den retning du ønsker. Det betyder at du altid vil sidde overfor et mennesker der møder dig med empati og oprigtig nysgerrighed og interesse i hvordan du har det, hvad du tænker og hvad du ønsker for dig selv, din fremtid og dine forhold. På den måde finder vi sammen frem til hvad det egentlig er der gør ondt, hvorfor det gør ondt og hvordan vi sammen kan arbejde imod at du får det bedre. Mens vi sikrer os at vi arbejder hen imod den type af bedring som du ønsker.

I dag møder unge mange nye typer af udfordringer og sociale situationer, som kan skabe forvirring og usikkerhed. Det er de samme følelser, der melder sig i ungdommen som det har været tilfældet for unge tidligere, men verden ser anderledes ud i dag. Nye sociale spilleregler og socialt pres kan gøre det svært at navigere i livet som ung. Som ung ved jeg selv hvordan det kan skabe misforståelser og tvivl, jeg er derfor passioneret omkring at hjælpe andre unge med at navigere disse nye udfordringer og finde deres egen vej i alle de nye muligheder. Og så er jeg altid beæret over at være den der får lov at hjælpe dig med at finde hoved og hale i den forvirring du tumler med lige nu.

Jeg har skrevet speciale om hvordan din psyke og krop kan påvirkes af den sociale verden, men også hvordan psyken og kroppen arbejder sammen for at beskytte dig. Dette samarbejde kan dog nogle gange gå galt eller misforstå hvad det skal beskytte imod, på den måde kan vores psyke og krop komme til at modarbejde hvad vi gerne vil eller gøre os syge. Viden om disse processer hjælper mig med at identificere hvordan dine problemer spiller sammen, og på den måde sikre mig at de løsninger vi finder frem til er langsigtede for dig, din psyke og dit generelle helbred.

Udannelse

Cand.psych fra Aalborg Universitet 2021

Erfaring

Studenterterapeut ved Ungterapi Aalborg

Rådgiver og peer-educator ved kvindecenteret på Rhode Island University, USA.

 

 

Interesseret i en samtale?

 

 

Psykologer i Aalborg

Få overblikket her

Første samtale

Hvordan foregår første samtale?

Billig Psykolog til unge

Find din pris

Vi har rabat hvis du er 15-30 år