Sarah Raakjær

Psykologistuderende

Sarah Raakjær

 

Sarah Raakjær

Psykologistuderende

Book en tid nu!

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Individuelle samtaler

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

For mig er terapien et vigtigt redskab, der kan hjælpe folk igennem de knuder, vi alle kan opleve i vores liv. De knuder kan bestå af mange forskellige ting, der forhindrer én i at leve det liv man ønsker.

Jeg lægger vægt på at møde mine jævnaldrende, der hvor de er, med fokus på det de har behov for. I dag kan man nemt komme til at blive så fokuseret på at blive omstillingsparat, robust og fleksibel, at man helt glemmer at tage tid til sig selv og reflektere. Det er terapien et rum for, hvor man trygt kan finde sig til rette i sig selv og nutidens postyr.

Jeg ønsker at den relation vi kan skabe sammen, skal blive en tidslomme til disse refleksioner; hvor du trygt kan udtrykke hvordan du har det og blive taget seriøst uden frygt for at blive dømt. Sammen kan vi finde ud af hvordan vi bedst løser dine problemstillinger, specifikt i din situation. Jeg vil løbende få supervision fra en autoriseret psykolog, således du og jeg trygt kan hvile i at jeg gør mit bedste arbejde.

Erfaring

I min praktik arbejdede jeg på University of Rhode Island’s kvindecenter. Kvindecenteret tog imod alle der havde været udsat for grænseoverskridende adfærd. Oftest arbejdede jeg dog med seksuelle overgreb, vold i forholdet og stalking. Mit daglige arbejde bestod af at hjælpe folk videre fra utroligt svære situationer, men med blik for at mine klienter var unge studerende, der under utroligt svære tider, også skulle finde sig til rette i alt hvad det indebærer at blive voksen og bygge sit fremtidige liv.

Uddannelse

Sarah Raakjær læser psykologi (cand.psych) på Aalborg Universitet.

Sarah Raakjær arbejder fra denne adresse:
Fyensgade 36 A, 1. sal,
9000 Aalborg

Book en tid nu

Mød os

Vi er unge psykolgistuderende. Her kan du møde alle terapeuterne i UngTerapi Aalborg, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød os

Priser

375 kr for 55 minutter

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Har du spørgsmål?

Telefontider
Mandag: 8.00-11.00
Tirsdag: 9.00-12.00
Onsdag: 9.00-13.00
Torsdag: 8.00-11.00
Fredag: 9.45-13.45

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

Kontaktformular