Thilde Lukman Christensen

Læser til psykolog i Aalborg

Thilde Lukman Christensen

Thilde Lukman Christensen

Psykologistuderende

Thilde Lukman Christensen tilbyder bl.a.

✔️ Individuelle samtaler

Thilde Lukman Christensen arbejder bl.a. med disse emner

“Jeg tror på, at vi mennesker gennem vores liv formes af de mennesker der omgiver os og af de oplevelser, vi møder på vores vej.

Jeg er optaget af menneskelige fortællinger og relationer, samt hvordan livets modstand og svære tider kan sætte sig som uhensigtsmæssige mønstre og gøre livet kompliceret.

Ingen følelser er forkerte. Men at udtrykke, forklare og ikke mindst forstå sine følelser kan være vanskeligt. Især kan vores følelser spille os et pus, når livet slår en kolbøtte og vores ellers faste ståsted virker skrøbeligt. Jeg tror på, at det kan være helende at lade følelser fylde og undersøge, hvad de prøver at fortælle os.

Det kræver mod at gå i terapi og derfor er det en af mine vigtigste opgaver at skabe et trygt rum, hvor sårbarheder og forkerthedsfølelser kan få plads og at vi sammen kan være nysgerrige på livet, relationer, følelser og ikke mindst de ting der fylder for dig.

Terapien er din tid, og for mig betyder det meget, at terapien for dig føles meningsfuld.”

Thilde Lukman Christensens erfaring

Jeg har erfaring med individuel samtaleterapi gennem min praktik på Universitetsklinikken i Aalborg og har under hele forløbet modtaget supervision.

Herudover har jeg erfaringer med formidling af psykologiske problemstillinger og arbejdet med unge gennem mit arbejde som studenterunderviser på gymnasier via AAU on Demand.

Gennem min rolle som gruppeleder i en af Angstforeningens selvhjælpsgrupper har jeg fået erfaring med at facilitere et trygt rum, hvor der er plads til at tale om svære og sårbare emner.

Jeg modtager løbende supervision for at kvalitetssikre mit arbejde.

Uddannelse

Thilde Lukman Christensen læser psykologi (cand.psych) på Aalborg Universitet.

UngTerapi Aalborg

Skriv til os

Ring til os

Aalborg: 60 80 81 67

Har ikke faste telefontider

København: 60 80 87 09

Mandag: 10.00-13.00 Tirsdag: 7.00-10.00 Onsdag: 6.45-9.45 Torsdag: 12.00-15.00 Fredag: 9.00-15.00

Har du spørgsmål?

     

    Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.