Forældretest – Har min teenager behov for psykologhjælp?

Besvar disse spørgsmål og få vores faglige vurdering af din teenager/unge.

Vent et øjeblik, testen loader nu.

Hvis den ikke loader, så følg dette link.

Er du i tvivl om dit barn kan få gavn af et samtaleforløb hos en psykolog?

Vi har udviklet denne test til dig, der er forælder til en ung eller teenager, som du går og er lidt bekymret for.

For hvordan skelner man bedst mellem mere almindelige kvaler der hører til det at være ung, og så mere alvorlige problemstillinger?

Og hvordan støtter man bedst en teenager der gennemgår en svær periode?

Prøv vores test til forældre, og få vores faglige vurdering og en stribe gode råd til hvordan man bedst støtter op om sin teenager.

Har min teenager/unge behov for psykologhjælp?

Prøv vores forældretest og få svar på 1 minut! Som forældre kan det være svært at skelne mellem mere almindelige teenagekvaler og så problemer i den mere alvorlige ende, hvor professionel hjælp kan være gavnligt eller nødvendigt. Vi har udviklet en test, hvor man som forælder får vores psykologfaglige vurdering af den unges situation og handlemuligheder, samt hvordan man bedst støtter op som forælder. Start testen nu!

Forældrehjælp til teenager

Vi har udviklet et gratis kursus til dig som er forælder til en ung med behov for mental støtte eller psykologhjælp. Kurset er udviklet af en autoriseret psykolog med speciale i unge, er udviklet specielt til forældre og det kommer godt rundt om alle væsentlige aspekter af, hvordan man bedst støtter den unge. Start kurset nu –>

Hvordan får jeg en god snak med min teenager/unge?

Lyt til podcasten RadioPsykologerne, i denne episode, hvor de to ungdomspsykologer Maja Vain Gilbert og Charlotte Kjærgård tager emnet op –>Til forældre: Sådan får du en god snak med din teenager/unge.