UngTerapis App

Download den her

Videoen viser hvordan du kommer igang (2:29 min)

Sådan kommer du i gang:

  1. Download app’en Minders fra iOS eller Google Playstore.

  2. Skriv din mail ind samt den 6 cifret kode du har modtaget på mail.

  3. Klik dig igennem onboardingen og start læringsrejsen “Om Terapi” under LEARN, hvis du endnu ikke har været til din første session.

  4. Fortæl din psykolog, at du har downloadet appen.

I UngTerapi vil vi levere det bedste til vores modige klienter! Derfor har vi løbende fokus på, hvordan vi både kan udvikle os som psykologer og skabe de bedste tilbud til vores klienter.

I psykologverdenen kommer der mere og mere forskning i hybrid terapi.

Og resultaterne er virkelig gode!

Alt tyder på, at det har en større effekt end udelukkende fysisk eller digital terapi. Hybrid terapi er når man kombinerer det fysiske terapirum med digitale hjælpemidler, f.eks. adgang til viden og øvelser som kan bruges imellem de fysiske sessioner, og derved støtter op om det arbejde, der sker mellem klienten og psykologen.

UngTerapi er i gang med at få flere erfaringer med at understøtte terapi med noget digitalt. Derfor vil vi de næste måneder tilbyde alle interesserede klienter at få adgang til Minders, som er en app der indeholder viden og øvelser, der er udviklet og udvalgt til at understøtte terapirummet i UngTerapi.

Dem som vi anbefaler prøver appen kan måske nikke genkendende til en af følgende oplevelser:

  • Angst
  • Selvværd
  • Stress
  • Negative tanker
  • Depression
  • Pleasing

Det er anonymt at bruge appen, dvs det kun er dig selv der har adgang til dine data, som du har mulighed for at bruge i samarbejde med din psykolog.

Instruktionsvideoer

Her kan du lære, hvordan du bruger appen:

Dagbog

Dagbogen er et godt og effektivt redskab til at notere ned, hvordan du har det med lidt flere ord, end når du tracker dit velbefindende. Dagbogen kan bruges til alt fra sporadiske, løse tanker, til lange, passager om dine tanker og følelser.  Det er op til dig.

At du skriver dagbog kan være gavnligt for terapien, fordi du og psykologen senere i samtalen har bedre mulighed for at udforske lige præcis de tanker og følelser, du har skrevet ned.

Track dit velbefindende

Det er vigtigt at have en fornemmelse af, hvordan du har haft det, når du skal ind og tale med din psykolog.

Når der ofte går 1-3 uger i mellem samtalerne kan det dog være rigtig svært at huske, hvordan man har haft det, og hvornår noget kan have været ekstra svært eller ekstra godt.

Derfor giver app’en dig muligheden for at skrive dit velbefindende ned, så du og psykologen senere kan bruge det i samtalerne.

Viden om psyken

I dine samtaler med psykologen, kan du få svar på dine spørgsmål om hvad du oplever og hvorfor.

Mellem samtalerne kan det dog stadig være svært, og det kan være svært at huske, hvad psykologen sagde i samtalen. Derfor er hele vores vidensektion om psyken lavet til at du kan lære at forstå almindelige psykologiske fænomener, du måske oplever.

Når vi forstår os selv, og hvorfor sindet gør som det gør, er det også meget nemmere at være i.

Øvelser

I app’en finder du en række videoøvelser, der er yderst brugbare til at hjælpe dig i mellem samtalerne. Disse øvelser arbejder med tanker, følelser, krop og målsætning, og er lige til at gå i gang med mellem samtalerne.

Download app’en nu!