Om os

UngTerapi er et fællesskab af unge psykologer, som elsker at hjælpe andre unge.

Vi bygger på 3 principper:

Psykolog med speciale i unge

Specialiseret i unge

Vi arbejder kun med unge. Vi er en klinik, der kun arbejder med unge og studerende. Vi mener at perioden mellem man er 15-30 år er en af de vigtigste i livet, med mange udfordringer. Og så synes vi bare at unge er vildt seje at snakke med!

Find din problemstilling
Psykolog til unge

Ung til ung

Vi er også unge! Det gør det nemmere at forstå hinanden. Derfor forstår vi de store valg, du skal til at træffe, og de dilemmaer du er i. Vi gør vi meget ud af, at samtalerne er uformelle, og at du kan helt slappe af. Hos os føler du dig hjemme!

Mød Psykologerne
Billig Psykolog til unge

Ungdomsvenlige priser

Det er dyrt at gå til psykolog. Vi har gjort hvad vi kan for at sætte priserne så langt ned vi kan, samtidig med at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker at gøre noget ved, at mange unge ikke har råd til at få hjælp.

Se vores priser

Anmeldelser fra andre unge

Vi er stolte af vores gode rygte, og vi gør os umage for at give dig en tryg og god oplevelse.

Google

5,0 / 5,0

Læs anmeldelserne ⭐⭐⭐⭐⭐

Facebook

4,9 / 5,0

Læs anmeldelserne ⭐⭐⭐⭐⭐

Facts om UngTerapi

20

Psykologer

3500+

Unge vi har hjulpet

Høj faglighed og god kemi mellem dig og din psykolog

Vi har specialiseret os i at give terapi til andre unge, og kombinerer en høj psykologisk faglighed med den menneskelige ung-til-ung kontakt.

God kemi mellem dig og psykologen er utroligt vigtigt for os, så vi gør meget ud af at etablere tillid og skabe et trygt rum for din forandringsproces.

Venteværelset i UngTerapi

Vores hyggelige venteværelse

Hvad andre unge siger om os

“Det hjælper utroligt meget at få en objektiv person ind i problemløsningen og man lærer meget om sig selv og sin partner, og får en bedre forståelse for hinanden. Vi vil varmt anbefale UngTerapi til andre, især andre unge par som måske kører rundt i de samme problemer og skænderier.”

Lotte og Peter, 28 år

“Forløbet har været rigtig godt, og det er rart at være i kontakt med en psykolog på sin egen alder. Forløbet har virket meget mere personligt, end hvad jeg tidligere har oplevet. Jeg ville bestemt anbefale UngTerapi til andre unge, fordi det har været en meget behagelig og givende oplevelser – og fordi det helt simpelt er muligt, når man kun har en S.U.”

Anna, 22 år

“Forløbet har været rigtig givende, det er nede på jorden og det at vi er jævnaldrende gør, at dialogen er let, flydende og i øjenhøjde. Man får det man kommer for.”

Sofie, 27 år

 

Læs flere anmeldelser

 

Indgangen til vores lokaler i Skoubogade

Indgangen til UngTerapi

UngTerapis historie

Som nyuddannet psykolog tænkte Maja Vain Gilbert, at der manglede et sted, hvor unge mennesker kunne få psykologhjælp som var til at betale, fra dygtige psykologer – som selv var unge og selv forstod hvad det vil sige at være ung i dag.

November 2014 stiftede hun derfor UngTerapi, og startede med selv at have klienter 1 dag om ugen i et lille lokale på Vesterbrogade.

Juni 2015 Da de ledige tider hurtigt blev revet væk, særligt tiderne med studierabat, besluttede hun sig for at udvide og gøre det til et psykologfællesskab, hvor flere unge og studerende kunne få gavn af tilbuddet om terapi københavn med unge psykologer – som samtidig var til at betale.

I februar 2017 flyttede vi til vores flotte nye lokaler i Skoubogade – midt på Strøget. Nyrenoverede og hyggelige.

December 2018 udvidede vi på Skoubogade, så vi nu har hele 4. sal, ikke kun en halv etage.

September 2019 åbner afdelingen i Aalborg, så vi nu også tilbyder terapi i Aalborg.

Nu er vi et helt hold af psykologer, som alle modtager supervision fra en autoriseret psykolog. På den måde sikrer vi høj faglighed og sparring på svære sager.

I dag har vi hjulpet over 3.000 unge og studerende, siden UngTerapi åbnede i 2014.

Vi er utroligt stolte af at have hjulpet så mange unge med svære situationer, dilemmaer, livsvalg og psykiske problemstillinger!

Mød Psykologerne

Skriv til os

Ring til os

København: 60 80 87 09

Mandag: 10.30-13.30 Tirsdag: 8.00-9.00 & 15.30-17.30 Onsdag: 8.00-9.45 & 15.30-16.45 Torsdag: 8.30-9.30 & 15.30-17.30 Fredag: 9.00-15.00

Aalborg: 60 80 81 67

Har ikke faste telefontider

Har du spørgsmål?

     

    Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.