Book en gratis, afklarende samtale

  • Book en tid der passer dig

  • Vi matcher dig med den rette psykolog

  • Gratis og uforpligtende

Ofte stillede spørgsmål:

Må jeg være i tvivl?

Ja – Gratis afklarende samtaler er rigtig gode til dig som er i tvivl. Du får svar på alle dine spørgsmål, og hvis du ikke føler at vi er de rette til at hjælpe dig, så er det helt i orden. Vi forstår godt at der kan være mange gode årsager til at have det sådan, og er kun interesseret i at hjælpe dig som er motiveret til at starte i et godt forløb hos os.

Binder det?

En gratis afklarende samtale er gratis og uforpligtende, men hvis du bliver forhindret, er det rigtig rart for os, hvis du lige husker at ombooke eller aflyse. (Det kan du gøre via dine email-kvitteringer når du booker).

Når du rigtigt er kommet igang med et forløb hos en af vores psykologer, har vi en standard aflysningspolitik, som er sådan her: Aflys senest kl. 9 dagen FØR din aftale, direkte til din psykolog. Udeblivelse eller for sen aflysning giver et gebyr på fuld pris af samtalen.

Skal jeg fortælle om mine problemer?

Du bestemmer selv hvad du har lyst til at fortælle, og vi har tavshedspligt og værner om fortroligheden mellem dig og os. Hvis vi skal hjælpe dig godt videre til den helt rette psykolog, så vil det være hjælpsomt for os, hvis du giver en overordnet forståelse for din situation. Du behøver ikke gå meget i dybden hvis du ikke har lyst til det, men det bliver helt klart nemmere for os at matche dig med den rette psykolog, hvis du lige introducerer os kort til hvilke temaer, det drejer sig om.

Er det hos en psykolog?

Når du booker en gratis afklarende samtale, er det er en af vores sekretærer som ringer dig op. De er alle sammen psykologistuderende på sidste del af uddannelsen, så de ved rigtig meget om psykologiske problemstillinger og de ved også ret præcist hvad de enkelte psykologer er rigtig gode til. Derfor kan de også hjælpe dig med at finde den helt rigtige psykolog og med at booke første psykologsamtale ind i kalenderen. Herefter vil selve terapiforløbet foregå hos en af vores psykologer.

Hvor meget tid?

Vi sætter 10 minutter af, men har som regel mulighed for at snakke 15 minutter. Hvis der ikke er en anden som har booket en gratis afklarende samtale lige efter dig, så kan vi godt snakke videre efter de 15 minutter.

Hvad nu hvis jeg har dårlig kemi med den psykolog I foreslår?

Så hjælper vi dig bare over til en anden psykolog, og første samtale hos den nye psykolog er til halv pris. Det sker heldigvis sjældent, men det vigtigste for os er, at du reelt får den hjælp du har brug for, frem for at du skal være hos en psykolog du ikke passer så godt sammen med. Du kontakter blot vores sekretærer på [email protected] / tlf 60 80 87 09, så hjælper vi dig med et psykologskift, og du slipper for den akavede stemning ved selv at skulle tage det op med din psykolog.

Hvad nu hvis jeg stadig er i tvivl?

Det er helt i orden. Hvis du ønsker det, kan vi aftale at følge op nogle dage efter den afklarende samtale, for at høre hvad du tænker nu. Hvis du ikke ønsker at høre mere fra os, så er det også helt fair.