RadioPsykologerne Podcast
Lyt i din podcast app – Klik her!

RadioPsykologerne – En brevkasse-podcast

  • Hvad er en depression?
  • Hvad skal jeg gøre, når min mor har det dårligt?
  • Hvordan kommer jeg igennem et breakup?
  • Hvad gør jeg, når min datter er begyndt at cutte?

Det er alt sammen spørgsmål, vi tager op i RadioPsykologerne.

RadioPsykologerne er en spritny brevkasse-podcast til alle og enhver, der interesser sig for hvordan psyken er indrettet, og hvordan man kan håndtere alle mulige situationer i livet.

I vores brevkasse er der plads til alle problematikker. Emnerne spænder helt fra et venindedilemma til en tung depression. Du behøver ikke at have det meget svært for at skrive til os.

Det er derfor vores vigtigste mission, at gøre dig klogere på dig selv og din omverden, så du får mulighed for at gøre det bedste for dig og andre.

Hvem er radiopsykologerne?

 

Maja Vain Gilbert

Det vigtigste du nok skal vide er, at jeg eeeelsker at formidle psykologisk viden ud til alle, der gider at lytte ( ? ), og at jeg VIRKELIG mener at der mangler kvalificeret og tilgængelig psykologisk viden, så vi ikke går og brænder inde med alt muligt hele tiden.

Vi er alle indrettede med komplekse psyker, der konstant løber om hjørner med os – og vi kan desværre ikke løbe fra den. Derfor kan vi lige så godt lære den bedre at kende.

Som person er jeg driftig, sprudlende og glad, og vil selv sige, at jeg har en ret let og uformel måde at være psykolog på. Jeg er bare mega stolt af, at vi har fået RadioPsykologerne ud i æteren, og synes du lige bør tjekke det ud ?

Desuden er jeg er autoriseret psykolog, og har i over 5 år arbejdet med psykoterapi og har stiftet UngTerapi

round

 

Charlotte Kjærgaard

Kunne det ikke være fedt, hvis vi bare siger det, som det er? Uden omsvøb, uden et fancy psykologsprog med gloser, som ingen fatter alligevel. Min største mission her i livet er at gøre dig klogere på dig selv og i et sprog som vi alle forstår.

Jeg er til evig tid nysgerrig på, hvordan netop du opfatter verden. Og på en kærlig og nærværende måde sætter jeg spørgsmålstegn ved den måde du vælger at opfatte din omverden på, de valg du træffer og den måde, du vælger at leve dit liv på.

RadioPsykologerne er det perfekte bud på formidling af faglig og kvalificeret psykologisk viden og et smugkig ind i det terapeutiske rum, hvor vi udforsker problemstillinger fra netop din hverdag.

Som I vil opleve er omsorgsfuldt nærvær, empati og autencitet nøgleordene bag mit engagement i RadioPsykologerne. Og jeg glæder mig til at vi lyttes ved.

Har du selv et dilemma, et problem eller et emne, vi kan tage op?

Vi vil elske at høre fra dig!

DU er grunden til, at vi overhovedet kan eksistere, så skriv endelig til os med dilemmaer, problemer og emner vi kan tage op.

Vi tager både små og store dilemmaer op, og vi er klar til at hjælpe dig uanset om det er et venindedilemma, vredeshåndtering eller et voldeligt forhold, du bakser med.


Beskriv dit dilemma her

Vær gerne konkret og giv detaljer og eksempler.


E-mail

Så vi kan kontakte dig når vi har taget dit brev op.


Få besked når RadioPsykologerne udgiver nye podcast-episoder

Læs UngTerapis Privatlivspolitik og Mailchimp's privatlivspolitik.

Følg RadioPsykologerne på Facebook!

Tjek de seneste episoder ud her:

 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

? Hvilken slags podcast er RadioPsykologerne?

RadioPsykologerne er en brevkasse-podcast, hvor vi tager lytternes egne problemstillinger op. Indimellem laver vi også tema-episoder om særligt udvalgte emner. Lyt med via dette link!

? Kan jeg få min egen problemstilling taget op i podcasten?

Vi vil elske at høre fra dig! ❤️ DU er grunden til, at vi overhovedet kan eksistere, så skriv endelig til os med dilemmaer, problemer og emner vi kan tage op. Vi tager både små og store dilemmaer op, og vi er klar til at hjælpe dig uanset om det er et venindedilemma, vredeshåndtering eller et voldeligt forhold, du bakser med.

? Hvem står bag podcasten?

Det gør de to autoriserede psykologer, Maja Vain Gilbert og Charlotte Kjærgård. De har speciale i at hjælpe unge, da de begge arbejder i psykologhuset UngTerapi. Podcasten fungerer som en brevkasse, hvor de med udgangspunkt i deres erfaringer som psykologer, deler gavmildt ud af deres viden. Lyt med her!

? Spiller I også en masse banjo?

Nej. Heldigvis ikke! Vi holder os til det, vi kan finde ud af, nemlig at hjælpe med psykologiske problemstillinger. Så du kan roligt lytte med her uden at frygte lyden af banjo!