Brevkasse-podcast:

Min kæreste ser nøgenbilleder

 

Min kæreste ser nøgenbilleder

I denne podcast-episode har vi fået et brev fra en ung pige, som er ked af, at hendes kæreste og hans venner sender billeder til hinanden af piger uden ret meget tøj på. Lyt med når Maja og Charlotte tager brevet op.

Jeg er en 20-årig pige som har en kæreste på 22 år. Min kæreste og jeg har været sammen i over 14 måneder og vi er begge to meget glade for hinanden. Vi har boet sammen siden juli sidste år og har som så mange andre kærestepar diskussioner og småskænderier, men udover det, fungerer tingene egentlig super godt! Vi snakker altid omkring tingene, hvis der er noget, som går hinanden på og det er nok noget af det, jeg allerbedst kan lide ved ham. Jeg har dog, pga. et tidligere forhold, ret svært ved at have tiltro til fyre.

Derfor var jeg en dag super dum at tage hans telefon og læse nogle af hans beskeder igennem med hans drengevenner. Jeg opdagede at ham og hans venner af og til sender billeder til hinanden af piger uden ret meget tøj på og det er bestemt ikke noget, jeg synes om… Det er sket en del gange og jeg har faktisk snakket med han om det, men han forstår ikke, hvorfor jeg reagerer som jeg gør. Han har ikke rigtig nogen pigevenner og er ikke som sådan i kontakt med piger i løbet af en dag udover mig selv.

Jeg er ikke på nogen måde jaloux anlagt og heller ikke omkring det her, men jeg forstår bare ikke hvorfor han har et behov for at kigge på andre piger, han ikke engang kender. Noget helt andet er, at vi ikke så tit har samleje. Jeg får rigtig nemt ondt i mit underliv og derfor hæmmer det for sexliv. Mon det kan have noget med det at gøre?

Jeg ved godt at man SLET ikke skal snage i andres ting, men jeg ved virkelig ikke hvad jeg ellers skal gøre. Skal jeg bare acceptere at han er en dreng med behov eller skal jeg reagere anderledes end jeg gør nu?

Venlig hilsen en meget frustreret kæreste, som virkelig har brug for råd og hjælp

Psykolog Maja Vain Gilbert

Maja Vain Gilbert

Autoriseret psykolog

Psykolog Charlotte Kjærgård

Charlotte Kjærgård

Autoriseret psykolog

Vi vil blive super glade hvis du:

  • Abonnerer på os i din podcast app eller på YouTube
  • Anmelder os i iTunes

Vil du læse mere om RadioPsykologerne eller skrive et brev til os?

Så gå ind på forsiden for vores podcast og tjek os ud.

Få besked når RadioPsykologerne udgiver nye podcast-episoder

Læs UngTerapis Privatlivspolitik og Mailchimp's privatlivspolitik.

 

Lyt til andre episoder her:

2023-04-20T13:01:59+01:00