Brevkasse-podcast:

Sofie er så usikker på sig selv, at hun har sagt op

 

I det første afsnit af vores nye podcast, RadioPsykologerne, møder vi Sofie, som har skrevet ind til os. Hun er så usikker på sig selv, at hun nu er droppet ud af HF to gange og har sagt sit drømmejob op.

“Tanken om at være omringet af mange nye mennesker som skal lære mig at kende, skræmte mig. Jeg pakkede mig nærmest helt ind da jeg sad i klasselokalet, selvom jeg gik i klasse med min søster. Jeg er så bange for, hvad folk skulle tænke om mig, eller om de overhovedet kunne lide mig.”

skriver Sofie og fortsætter:

“Jeg har også rigtig svært ved at gå på gaden alene, fordi jeg føler at alle kigger på mig og tænker alle mulige negative tanker om mig. Hver gang jeg er oppe og træne, tænker jeg kun på hvad folk nu tror om mig. Den her frygt lever jeg med hver dag, og det går ud over alt det, jeg faktisk drømmer om at være. Jeg har virkelig brug for hjælp.”

Det er Sofies brev, som de to psykologer, Maja Vain Gilbert og Charlotte Kjærgård, tager op i denne episode. Når du lytter med, bliver du også klogere på, hvorfor dine følelser nogen gange opfører sig som buspassagerer…

Vi vil blive super glade hvis du:

  • Abonnerer på os i din podcast app eller på YouTube
  • Anmelder os i iTunes

Vil du læse mere om RadioPsykologerne eller skrive et brev til os?

Så gå ind på forsiden for vores podcast og tjek os ud.

Få besked når RadioPsykologerne udgiver nye podcast-episoder

Læs UngTerapis Privatlivspolitik og Mailchimp's privatlivspolitik.

 

Lyt til andre episoder her:

2023-04-20T14:53:29+01:00