Blog2021-01-20T10:58:00+01:00

Blog for unge

Her blogger vi om livet som ung, om psykologiske problemstillinger, og om de erfaringer vi gør os, når vi hjælper unge med de udfordringer man kan stå i som ung.

God læselyst!

“Jeg er et nysgerrigt, glad og begejstret menneske, der elsker at være psykolog og at arbejde med unge. Derudover elsker jeg også at formidle psykologisk viden, og jeg håber at du bliver inspireret og klogere på dig selv!”

Maja Vain Gilbert er autoriseret psykolog og stifter af UngTerapi

De seneste blogindlæg

 

Tjek også vores brevkasse-podcast, RadioPsykologerne

Brevkasse-podcast, Radiopsykologerne
RadioPsykologerne, en brevkassepodcast

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Blog for unge

En frisk blog for unge – Læs om livet som ung, om psykologiske problemstillinger og om de erfaringer vi gør os, når vi hjælper unge med de udfordringer man kan stå i som ung.

Hvem står bag bloggen?

Det gør psykologen Maja Vain Gilbert, som er stifter af psykologhuset UngTerapi. Hun skriver om sig selv: “Jeg er et nysgerrigt, glad og begejstret menneske, der elsker at være psykolog og at arbejde med unge. Derudover elsker jeg også at formidle psykologisk viden, og jeg håber at du bliver inspireret og klogere på dig selv!”

Er der også en podcast?

Yessir! En del af bloggen er vores podcast til unge, RadioPsykologerne! De to psykologer Maja Vain Gilbert og Charlotte Kjærgård tager breve fra læserne op og giver deres bedste råd videre. Hvis du følger dette link, så åbner seneste episode af RadioPsykologerne direkte i din yndlings-podcast-app! Tjek den ud!

Har du spørgsmål?

Telefontider
Mandag: 9.00-12.00
Tirsdag: 14.30-17.30
Onsdag: 14.30-17.30
Torsdag: 10.30-13.30
Fredag: 9.00-12.00

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

Kontaktformular

    Go to Top