Handelsbetingelser og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

UngTerapi ApS
Kvægtorvsgade 1, kælderen
1710 København V
CVR: 38749463

Kontakt os på [email protected] eller 60 80 87 09.

Tjenesteydelser

Psykologsamtaler og andre tjenesteydelser leveres i UngTerapis lokaler, enten hos UngTerapi, Kvægtorvsgade 1, kælderen, 1710 København V eller på andre adresser, som fremgår af din aftalekvittering sendt på email.

I særlige tilfælde kan du aftale online samtaler direkte med psykologen.

Aflysning af psykologsamtale

Aflysninger skal ske direkte til psykologen – senest dagen før samtalen kl 09.00.

Kontaktoplysninger på psykologen kan findes her: https://ungterapi.dk/min-aftale/

Ved for sen aflysning opkræves et gebyr, svarende til fuld pris for samtalen.

Betaling

Produkter kan købes med både VISA, Mastercard, MobilePay, American Express, PayPal, Dankort og bankoverførsel.

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms på momspligtige varer og ydelser.

Levering af digitale produkter

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som fysiske kurser eller arrangementer, eller med Post eller fragtmand.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Køber du produkter som kombinerer digitale produkter og tjenesteydelser (fx. et onlinekursus som kombineres med psykologsamtaler), leveres adgang til de digitale produkter med det samme på email. Psykologsamtalerne foregår i UngTerapis lokaler på Kvægtorvsgade 1, kælderen, 1710 København V, og du skal kontakte os på [email protected] eller på 60 80 87 09 for at aftale de specifikke tider.

For online kurser kan leveringen ske gradvist, så du undervejs i kurset får adgang til flere moduler fx med en uges mellemrum.

Abonnementer

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til [email protected], eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at ændre det kort abonnementet trækkes på gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret på digitale ydelser. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på [email protected] og du vil få alle pengene tilbage. Der er ikke fortrydelsesret på tjenesteydelser, fx psykologsamtaler og lignende, ej heller på produkter som kombinerer onlinekurser med tjenesteydelser, eksempelvis hvis du køber vores online selvværdskursus i kombination med psykologsamtaler. Er der endnu ikke afholdt nogen psykologsamtaler, så kan produktet dog konverteres til rent onlinekursus.

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører UngTerapi ApS. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Alle online-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med UngTerapi ApS.

Køb af online-produkter, webinarer og andre arrangementer hos UngTerapi ApS er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.

Reklamation, fejl, mangler og manglende levering

Forbrugerkøb: Evt fejl, mangler, manglende skal du oplyse os inden for rimelig tid. Rimelig tid er 2 måneder. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvad fejlen eller manglen består af.

Eventuelle undskyldelige grunde har ikke betydning. Så hvis du er på ferie, syg, rejse eller tilsvarende og ikke reklamerer rettidigt vil dit krav om mangler være fortabt.

Reklamationsretten for varer følger dansk lovgivning og dækker i 2 år.

Salgshenvendelser til UngTerapi

Reklamebeskyttelse
UngTerapi ApS tilbyder to forskellige konsulentydelser til alle virksomheder som henvender sig i salgsøjemed:

  • Stillingtagen til salgshenvendelser med forudgående opfordring: Gratis
  • Stillingtagen til uopfordrede salgshenvendelser: 1000 kr. pr. påbegyndt time

UngTerapi ApS er en reklamebeskyttet virksomhed, og da uopfordrede salgshenvendelser er et et brud på markedsføringslovens §10 stk. 4, nr. 3, betragtes enhver salgshenvendelse uden skriftlig, forudgående opfordring/accept fra UngTerapi som konsulentydelser i kategorien “Stillingtagen til uopfordrede salgshenvendelser”, uanset om henvendelsen modtages på e-mail, telefon, kontaktformular på hjemmesiden eller gennem andre kommunikationskanaler.

Kan virksomheden der kontakter UngTerapi dokumentere en skriftlig eller digital forudgående opfordring / accept af salgshenvendelser fra UngTerapis side, betragtes ydelsen derimod som konsulentydelsen “stillingtagen til salgshenvendelser med forudgående opfordring”.

OBS: Enhver virksomhed som henvender sig til UngTerapi med henblik på salg, anses uden undtagelse for at have accepteret ovenstående betingelser.