Brevkasse-podcast:

Jeg har mistet mine fire bedste veninder

 

I denne episode af vores nye podcast, RadioPsykologerne, har vi modtaget et brev fra en pige som har mistet sine fire bedste veninder inden for de sidste tre uger.

”Kære Maja og Charlotte.

Jeg har inden for de sidste tre uger mistet mine fire bedste veninder.

Jeg har kendt dem i tre år nu, hvilket jo ikke er så lang tid igen, men de betyder alt for mig. Og jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre, for det er ikke mig der har gjort noget ondt imod dem. Så jeg synes ikke at jeg skal sige undskyld til dem, men jeg tør ikke at snakke med dem, da de altid står sammen og råber eller slår, hvis de mener at de har ret.

Den fjerde holder jeg utroligt meget af og hun er som en søster for mig, men hun lyver tit for mig og hun vil ikke indrømme det. Jeg ved bare ikke om jeg skal ignorere dem eller om jeg skal snakke med dem. Please hjælp mig, de er de eneste veninder jeg har i skolen.

Hilsen Den Ulykkelige”

Denne episode kredser om et svært venindedilemma, så lyt med når de to psykologer, Maja Vain Gilbert og Charlotte Kjærgård, giver deres bedste råd med på vejen.

Vi vil blive rigtig glade hvis du har lyst til at:

  • Abonnere på os i din podcast app eller på YouTube
  • Anmelde os i iTunes

Vil du læse mere om RadioPsykologerne eller skrive et brev til os?

Så gå ind på forsiden for vores podcast og tjek os ud.

Få besked når RadioPsykologerne udgiver nye podcast-episoder

Læs UngTerapis Privatlivspolitik og Mailchimp's privatlivspolitik.

 

Lyt til flere podcast-episoder:

2023-04-20T14:50:28+01:00