Brevkasse-podcast:

Anne er ked af sit udseende

 

Anne er ked af sit udseende og utilfreds med sin krop

Anne har et forstyrret forhold til mad og et svært forhold til sit udseende og den måde hendes krop ser ud på. Hun har både prøvet ikke at spise noget, at spise for meget og få det op igen. “Jeg er ked af mit udseende og det hele bunder nok i et lavt selvværd og følelsen af at skulle være perfekt  med de rigtige venner, kæreste og den flotte krop.”, skriver hun blandt andet.

Anne har været i et rigtig godt psykologforløb det sidste halve års tid og kan mærke en selvkærlighed, som hun aldrig havde turdet tro på. Men nu er psykologen lige gået på barsel, og hvordan kommer hun videre på egen hånd nu? Hvad er vigtigt at være opmærksom på, når man skal stå på egne ben igen efter forløbet?

De to problemstillinger, “hvad skal jeg gøre når jeg er ked af mit udseende“, og “hvordan kommer jeg godt videre efter psykologforløbet”, tager Maja og Charlotte op i den her episode af RadioPsykologerne. Lyt med her!

Psykolog Maja Vain Gilbert

Maja Vain Gilbert

Autoriseret psykolog

Psykolog Charlotte Kjærgård

Charlotte Kjærgård

Autoriseret psykolog

Vi vil blive super glade hvis du:

  • Abonnerer på os i din podcast app eller på YouTube
  • Anmelder os i iTunes

Vil du læse mere om RadioPsykologerne eller skrive et brev til os?

Så gå ind på forsiden for vores podcast og tjek os ud.

Lyt til andre episoder her:

Jeg er ked af mit udseende

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om at være utilfreds med sin krop eller at hade sit udseende

Er du også ked af dit udseende?

Det er desværre meget almindeligt, især for (unge) kvinder, at man er ked af sit udseende. I den her podcast-episode tager de to psykologer Maja og Charlotte emnet op. Lyt med via dette link!

Er du utilfreds med din krop?

I den her podcast, finder du psykologernes bedste råd til dig som er utilfreds med din krop eller som døjer med en spiseforstyrrelse. Lyt med via dette link!

Jeg hader mit udseende

Hvis du virkelig hader dit eget udseende, er det et tegn på at der skal ske en forandring. Indvendigt. Du skal lære at slutte fred med det. Alle fortjener at have et normalt forhold til sin krop og sit udseende, og det er emnet i denne podcast-episode. Lyt med når psykologerne Maja Vain Gilbert og Charlotte Kjærgård giver svar i brevkassen!