Brevkasse-podcast:

Caroline: Min mor skal skilles (igen)

 

Carolines mor går i chocktilstand og snakker i tåger, da hun igen skal skilles. Hvordan kan hun bedst hjælpe sin mor nu?

I denne podcast-episode af RadioPsykologerne, har vi modtaget et brev fra Caroline, som blandt andet skriver:

“Sidste weekend tog jeg hjem til min familie i troen om, at det bare var en almindelig weekend og at vi skulle hygge os som vi plejer. Midt i aftensmaden får min mor en SMS fra min papfar, hvor han skriver, at han har lagt noget ved hendes toilettaske.

Det viser sig at være to breve hvor han forklarer, at han gerne vil skilles, og at han er flyttet et sted hen midlertidigt sammen med vores hund. Jeg vil ikke forklare jer baggrunden for det hele, men det kommer meget bag på min mor og min søster og jeg.”

Lyt med i denne episode, når psykolog Maja Vain Gilbert og psykolog Charlotte Kjærgård tager i denne episode brevet fra Charlotte op.

Psykolog Maja Vain Gilbert

Maja Vain Gilbert

Autoriseret psykolog

Psykolog Charlotte Kjærgård

Charlotte Kjærgård

Autoriseret psykolog

Vi vil blive super glade hvis du:

  • Abonnerer på os i din podcast app eller på YouTube
  • Anmelder os i iTunes

Vil du læse mere om RadioPsykologerne eller skrive et brev til os?

Så gå ind på forsiden for vores podcast og tjek os ud.

Få besked når RadioPsykologerne udgiver nye podcast-episoder

Læs UngTerapis Privatlivspolitik og Mailchimp's privatlivspolitik.

 

Lyt til andre episoder her:

2023-04-20T14:43:00+01:00