DE UNGE SIGER…

Anmeldelser og anbefalinger

Det er rigtig vigtigt for os, at alle vores klienter føler sig behandlet ordenligt, og går fra os med nye ressourcer. Her kan du læse hvad nogle af dem siger om UngTerapi – citaterne er selvfølgelig anonymiserede.

“Jeg kontaktede UngTerapi, fordi jeg tænkte det ville være nemmere at tale med én, der snakker med andre unge. Jeg synes det har været meget godt at få snakket om mine følelser og problemer, og finde måder der gør min hverdag lettere.”

KRISTINE, 18 ÅR

“Mit forløb endte, da jeg skulle på udveksling, men jeg fik muligheden for at få Skype-samtaler, hvilket jeg sætter utrolig stor pris på. Det giver en stor tryghed, at vide at muligheden for at få psykologhjælp stadig er der – også når man er langt hjemmefra.”

SIGNE, 24 ÅR

“Samtalerne har været rigtig gode for mine studieproblemer, og forløbet har generelt været meget godt for mig”

JONAS, 21 ÅR

“Forløbet har været rigtig godt, og det er rart at være i kontakt med en psykolog på sin egen alder. Forløbet har virket meget mere personligt, end hvad jeg tidligere har oplevet. Jeg ville bestemt anbefale UngTerapi til andre unge, fordi det har været en meget behagelig og givende oplevelser – og fordi det helt simpelt er muligt, når man kun har en S.U.”

ANNA, 22 ÅR

“Det hjælper utroligt meget at få en objektiv person ind i problemløsningen og man lærer meget om sig selv og sin partner, og får en bedre forståelse for hinanden. Vi vil varmt anbefale UngTerapi til andre, især andre unge par som måske kører rundt i de samme problemer og skænderier.”

LOTTE OG PETER, 28 ÅR

“Jeg oplever at det hjælper at få åbnet op for tanker og få vendt dem. Jeg udvikler mig synes jeg, og bliver bedre til de ting, jeg vil forbedre mig til. Jeg synes UngTerapi er en overskuelig løsning. Det er ungt og fordomsfrit. Mennesker man kan relatere til, åbent og roligt :)”

LOUISE, 24 ÅR

“Jeg har fået det bedre i skolen og jeg er kommet i gang med sport igen. Jeg føler jeg har fået hjælp til mine problemer”

JAKOB, 15 ÅR

“Alderen på psykologen gør at jeg føler mig behandlet ligeværdigt, og ikke set ned på. Jeg ville klart anbefale UngTerapi til unge, som finder “gamle” psykologer ubehagelige.”

KASPER, 25 ÅR

“Forløbet har været rigtig givende, det er nede på jorden og det at vi er jævnaldrende gør, at dialogen er let, flydende og i øjenhøjde. Man får det man kommer for.”

SOFIE, 27 ÅR

Anmeldelser fra andre unge

Vi er stolte af vores gode rygte, og vi gør os umage for at give dig en tryg og god oplevelse.

Google

5,0 / 5,0

Læs anmeldelserne ⭐⭐⭐⭐⭐

Facebook

4,9 / 5,0

Læs anmeldelserne ⭐⭐⭐⭐⭐

Skriv til os

Ring til os

København: 60 80 87 09

Mandag: 10.30-13.30 Tirsdag: 8.00-9.00 & 15.30-17.30 Onsdag: 8.00-9.45 & 15.30-16.45 Torsdag: 8.30-9.30 & 15.30-17.30 Fredag: 9.00-15.00

Aalborg: 60 80 81 67

Har ikke faste telefontider

Har du spørgsmål?

     

    Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.