Iben Thoft Holm

Psykolog

København

Iben Thoft Holm

Psykolog

København

Fakta

By:

København

Adresse:

Titel:

Psykolog

Priser og tilskud:

Uddannelsessted:

Aalborg Universitet

Sprog:

Dansk
English

Metoder:

Psykodynamisk terapi
Mentaliseringsbaseret terapi
Narrativ terapi

Metoden tilpasses til dig og dine ønsker

Erfaring:

Terapi og rådgivning af børn, unge og voksne fra tidligere jobs.

Fødeår:

1996

Beskrivelse

Ungdommens svære følelser

Det er ikke altid nemt at være ung. Særligt i den tid vi lever i, kan ungdommen være forbundet med svære følelser, bekymringer og præstationspres. Store forandringer kan skabe tvivl om, hvem man er, hvem man gerne vil være, og hvor man er på vej hen. Jeg er selv ung og kender til de udfordringer, der kan være forbundet med at være ung. Derfor har jeg en oprigtig forståelse for de tanker og følelser, der måske fylder hos dig, og jeg kan tilbyde dig et trygt sted, hvor vi sammen kan udforske det.

 

Samtalen mellem dig og mig

For mig er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i samtalen. Derfor lægger jeg vægt på, at vi sammen får skabt et trygt og tillidsfuldt rum, hvor der er plads til at tale om hvad som helst, og hvor du føler dig hørt, forstået og anerkendt. Hos mig vil du blive mødt i øjenhøjde og med nærvær og omsorg.

Min erfaring er, at det kan gøre en stor forskel i livet at få en mere dybdegående forståelse af sig selv, sine tanker og sine følelser. Derfor er mit fokus i terapien at skabe indsigt, dvs. at vi sammen arbejder hen imod at forstå dig bedre. Jeg kan ikke få dine problemer til at forsvinde, men jeg kan hjælpe dig med at forstå, hvad de bunder i, og hvordan du bedre kan forholde dig til dem og håndtere dem, så de får mindre magt over dig. Sammen kan vi gå på opdagelse i det, der fylder hos dig, så du får en større forståelse for, hvorfor du er den, du er – og at du ikke er forkert.

Min tilgang til terapi

Alle er forskellige, og derfor er det vigtigt for mig, at terapien tilpasses til dig og dine behov. Af den grund arbejder jeg eklektisk, hvilket betyder, at jeg trækker på elementer fra flere forskellige psykoterapiformer. Jeg er især inspireret af psykodynamisk terapi, mentaliseringsbaseret terapi og narrativ terapi

Uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Aalborg Universitet.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og arbejder under de etiske principper for nordiske psykologer. Jeg modtager ugentlig supervision for at sikre kvaliteten af mit terapeutiske arbejde og for fortsat at udvikle mine terapeutiske færdigheder. Jeg har tidligere arbejdet med rådgivning af børn og unge og har desuden lavet terapi med både unge og voksne mennesker med forskellige problemstillinger. Det er bl.a. disse erfaringer, der gav mig lyst til at arbejde med unge mennesker hos UngTerapi.

Jeg er klar til at tilbyde dig et trygt rum, hvor vi kan tale om stort og småt – og lige præcis det, du har brug for.

Er du interesseret i en samtale med Iben Thoft Holm?

 

 

Tilmeld dig ventelisten

Tilmeld dig vores venteliste nu

Vi kontakter dig så snart vi har en ledig tid til dig.

1. Dine ønsker til psykolog:

2. Dine kontaktoplysninger:

Så vi kan få fat i dig, når vi har en ledig tid.

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt.

Læs vores privatlivspolitik.

OBS: Du kan kun få tilskud fra “danmark” hos autoriserede psykologer.

Andre psykologer

Disse psykologer har ledige tider lige nu: