Ida Pagh

Ida Kring Pagh

Studenterterapeut og sekretær

København

Ida Pagh

Ida Kring Pagh

Studenterterapeut og sekretær

København

Beskrivelse

Vi som mennesker rummer utrolig mange følelser, tanker og idéer om os selv og det kan til tider være overvældende.

At turde at mærke efter og erkende at noget i ens liv ikke er som det skal være, kan være et svært, men nødvendigt træk.

I samtalerne hos mig er der plads til det hele; små og store tanker, grin og tårer, stilhed, tristhed, forvirrende tanker og tvivl.

 

Det at sidde som klient kan måske følelses angstprovokerende i starten, men det er vigtigt for mig at du føler dig tryg. Jeg vil møde dig med åbenhed, respekt og mildhed.

I mit rum er vi lige og i øjenhøjde. Det at blive lukket ind i et andets menneskes sind, ser jeg som en kæmpe gave. Jeg tror på, at man altid kan lære noget nyt om sig selv ved at være åben og ærlig. Det at kunne grine sammen og ad sig selv, ser jeg også som en vigtig ting i mine samtaler. Humoren må gerne fylde, såvel som det seriøse. Det er intet som er perfekt og der er plads til alle.

Jeg er optaget af vores forhold til kroppen og hvordan vi via vores tanker, følelser og handlinger kan påvirke den. For mig giver det mening at have et helhedsorienteret syn på mennesket og forstå at flere faktorer kan være med til at påvirke ens liv og handlemønstre.

Det er vigtigt for mig at terapien giver mening for dig, så derfor tilpasser jeg mig dine ønsker og behov. Du er altid eksperten på dit eget liv.

Jeg er i gang med at afslutte min kandidat i psykologi på Syddansk Universitet.

Gennem min tid som studerende har jeg løbende udviklet mine kompetencer indenfor samtaleterapi. Ved siden af jobbet i UngTerapi arbejder jeg på et forskningsprojekt hvor jeg laver Internetbaseret behandling af depression og angst hos patienter med iskæmisk hjertesygdom. Jeg har derfor erfaring med forskellige aldersgrupper samt stor erfaring med onlineterapi. Derudover har jeg også udviklet mine kompetencer indenfor arbejdet med angst og depression samt det at leve med en svær kronisk sygdom. Desuden arbejder jeg som sekretær i Ungterapi og har gjort det siden 2021.

Jeg modtager supervision for at kvalitetssikre mit arbejde, og jeg dygtiggør mig løbende ved at tage på nye relevante kurser. Derudover har jeg også selv været i terapi, og jeg har herigennem erfaret hvor hårdt og livsændrende det kan være at sidde i klientstolen.

Er du interesseret i en samtale med Ida Kring Pagh?

 

 

Tilmeld dig ventelisten

Tilmeld dig vores venteliste nu

Vi kontakter dig så snart vi har en ledig tid til dig.

1. Dine ønsker til psykolog:

2. Dine kontaktoplysninger:

Så vi kan få fat i dig, når vi har en ledig tid.

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt.

Læs vores privatlivspolitik.

OBS: Du kan kun få tilskud fra “danmark” hos autoriserede psykologer.

Andre psykologer

Disse psykologer har ledige tider lige nu: