Ditte Maria

Ditte Maria Krøigaard

Psykolog

København

Jeg har ledige tider nu

Ditte Maria

Ditte Maria Krøigaard

Psykolog

København

Jeg har ledige tider lige nu

Fakta

By:

København

Adresse:

Titel:

Psykolog

Priser og tilskud:

Uddannelsessted:

Københavns Universitet

Sprog:

Dansk

Metoder:

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
Compassion-fokuseret terapi
Narrativ psykologi
Eksistentialistisk terapi

Metoden tilpasses til dig og dine ønsker

Erfaring:

Psykolog hos Teladoc Health
Rådgiver hos Sind Ungdom
Chatrådgiver hos Headspace

Fødeår:

1994

Beskrivelse

Jeg hedder Ditte, og jeg er psykolog ved UngTerapi. Udover at være psykolog, er jeg også et ungt menneske – ligesom dig. Og som ung kender jeg alt til at livets mange valg og mulige veje kan føles uoverskuelige og overvældende. Fra tid til anden rammer vi alle ind i svære ting, der giver os modstand og udfordrer os. I disse situationer kan vi meget nemt komme til at føle os forkerte, utilstrækkelige og magtesløse.

Jeg tror på, at det kan være hjælpsomt og givende at sige tingene højt, selvom det kan føles grænseoverskridende og sårbart. At sætte ord på ting, kan være med til at skabe plads og give luft i hovedet. At belyse tingene i fællesskab med en anden kan hjælpe os til at opnå en bedre forståelse af os selv, ligesom det kan gøre, at vi ser tingene på nye måder og derved skaber nye handlemuligheder.

Der er en masse ting her i livet, som vi ikke kan styre eller har kontrol over. Men jeg mener, at måden vi møder det svære på, er af afgørende betydning for, hvor meget og hvordan det påvirker os.

Hvem er jeg?

Som psykolog er det vigtigste for mig, at du føler dig set og hørt, og at vi sammen får skabt et trygt rum, hvor du føler dig godt tilpas. Jeg vil møde dig med nysgerrighed og empati, samt en respekt for dét, du kommer med – der er ikke nogen tanker eller følelser, der er forkerte, ligesom ingen problemer er for store eller små til at tale om. Det væsentlige er, at vi taler om dét, der er vigtigt for dig.
I mine samtaler arbejder jeg eklektisk, hvilket betyder, at jeg inddrager forskellige terapeutiske retninger afhængig af din specifikke situation. Jeg arbejder især ud fra retningerne ACT, compassion-fokuseret terapi, narrativ psykologi samt eksistentialistisk terapi. Sammen finder vi en vej i terapien, der giver mening for dig.

Udover at være psykolog er jeg selvfølgelig også alt muligt andet! Privat er jeg bosat i Københavns Nordvestkvarter og holder af byen med alle dens mange muligheder. Jeg er glad for at gå ture, drikke kaffe i solen, udforske nye spisesteder, gå i biografen, læse bøger, tage på loppemarkeder og dyrke yoga.

Hvem er du?

Du er et ungt menneske, der har noget på hjerte, som du gerne vil have hjælp til at belyse – eller måske bare sige højt til en anden.

Måske er det dig selv, der har lyst til at komme. Måske er der en anden, der har opfordret dig til det. Måske har du en helt konkret problemstilling, du ønsker at arbejde med. Måske er det mere flyvsk og du er selv lidt usikker på, hvad du gerne vil tale om. Uanset hvad er du meget velkommen hos mig, og jeg vil gøre mit allerbedste for at møde dig dér, hvor du er.

Uddannelse og erfaringer

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych) fra Købehavns Universitet. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og arbejder ud fra de Etiske Principper for Nordiske Psykologer. Jeg modtager ugentligt supervision på mit arbejde for at sikre en høj kvalitet og en løbende faglig udvikling.

Jeg har senest arbejdet som psykolog ved Teladoc Health, hvor jeg har haft samtaleforløb med både unge og voksne om en lang række forskellige problemstillinger – fra stress til angst, depression, sorg, selvværd, relationer og meget mere.

Derudover har jeg erfaring med unge fra diverse tidligere jobs og frivilligt arbejde. Jeg har bl.a. været chat-rådgiver ved Headspace, været frivillig i Rigshospitalets café for indlagte unge, arbejdet i en ungeklub for Kirkens Korshær Christianshavn samt haft rådgivende samtaler ved Sind København, hvor jeg også var medgruppeleder i en gruppe for unge voksne pårørende.

Alle disse erfaringer har givet mig lyst til at arbejde meget mere med unge mennesker.

Jeg glæder mig til at møde dig!

De allerbedste hilsner,
Ditte

Er du interesseret i en samtale med Ditte Maria Krøigaard?

 

 

Andre psykologer

Disse psykologer har ledige tider lige nu: