Lene Nannerup

Lene Nannerup

Autoriseret psykolog

Aarhus

Jeg har ledige tider nu

Lene Nannerup

Lene Nannerup

Autoriseret psykolog

Aarhus

Jeg har ledige tider lige nu

Beskrivelse

Er du ung og har brug for individuel terapi eller er I en familie, som ønsker familiesamtaler eller forældre-ung samtaler? Jeg har stor erfaring med at tale med unge med forskellige mistrivselssymptomer.

Jeg oplever, at familiesamtaler kan give rigtig god mening, hvis den unge har mod på at inddrage forældrene i dele af behandlingen. Er I som forældre usikre på forældreopgaven og hvordan I støtter jeres barn, så har jeg også stor erfaring med forældresparring.

Hvad kan du forvente af mig?

Du kan forvente, at jeg som psykolog møder dig i øjenhøjde med en respekt og nysgerrighed for de udfordringer, du oplever i dit liv. Jeg vil i terapien skabe et trygt rum for indsigt, refleksion og plads til at være den, du er. Sammen finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig tættere på det liv, du ønsker at leve.

Som ung i dag er der et utal af muligheder, men også store krav fra samfundets side til at definere, hvem du er, og hvad du vil. Det kan være svært at navigere i egne og andres forventninger og krav. Jeg tror på, at alle mennesker gør det bedste, de kan, ud fra deres situation.

Det er normalt at opleve perioder, hvor man som menneske udfordres og bliver belastet, men det kan være drænende og udmattende at være i. For nogen kan det være en hjælp at have psykologsamtaler. Der er ikke noget problem, som er for stort eller småt at tage op i et terapiforløb hos mig.

 

Som psykolog ønsker jeg at hjælpe dig med at få en større forståelse for dig selv og en bedre kontakt til dine behov, grænser, værdier og ønsker. Til første samtale vil vi snakke om, hvad du ønsker hjælp til, hvad du selv har gjort dig af tanker, og hvad du selv har forsøgt at gøre ved problemstillingerne. Vi aftaler sammen, hvordan forløbet skal være. Nogen har brug for få samtaler, andre har et længere forløb.

Uddannelse og erfaring

Jeg blev psykolog i 2014 og har siden arbejdet med børn, unge og familier, senest i Børne-ungdomspsykiatrien. I 2019 blev jeg autoriseret psykolog. Jeg har haft mange samtaleforløb med unge, som har haft det svært på forskellige måder fx stress, belastningsreaktioner, spiseforstyrrelser, perfektionisme, lavt selvværd, depression og angst.

Terapeutiske metoder

Jeg tilpasser mine metoder til dine problemstillinger og inddrager forskellige tilgange, bl.a. kognitiv adfærdsterapi, metakognitiv terapi samt psykodynamisk terapi og mentaliseringsbaseret terapi.

Hvis det giver mening for dig, kan dine forældre inddrages i behandlingen. Jeg har stor erfaring med at støtte unge til at få talt med deres forældre om vigtige problemstillinger, som kan være svære at sige højt selv, herunder selvmordstanker, selvskade og ensomhedsfølelse.

Er du interesseret i en samtale med Lene Nannerup?

 

 

Andre psykologer

Disse psykologer har ledige tider lige nu: