Psykolog Anne Grundahl

Anne Grundahl

Autoriseret psykolog

Aalborg

Jeg har ledige tider nu

Psykolog Anne Grundahl

Anne Grundahl

Autoriseret psykolog

Aalborg

Jeg har ledige tider lige nu

Fakta

Aktuel kalenderstatus:

Ledige tider

By:

Aalborg

Adresse:

Titel:

Autoriseret psykolog

Priser og tilskud:

Uddannelsessted:

Aalborg Universitet

Sprog:

Dansk

Metoder:

Kognitiv adfærdsterapi
Mentaliseringsbaseret terapi
Narrativ terapi
Systemisk terapi

Metoden tilpasses til dig og dine ønsker

Erfaring:

Mange års erfaring som psykolog i privat praksis
PPR
Kommunal familiebehandling
Børn- og ungepsykiatrien

Fødeår:

1986

Beskrivelse

Nogle gange mister vi fodfæste i livet og kan få behov for hjælp til at rejse os og finde tilbage på rette kurs. Det kan der være mange grunde til og jeg vil se frem til at hjælpe dig med præcis det du kommer med – stort som småt.

Som autoriseret psykolog og menneske ved jeg, at vi gennem livet vil opleve op- og nedture, som vi naturligt vil reagere på og kan få os til at tvivle på os selv. Selvom vores reaktioner er naturlige, kan de indimellem blive så forstyrrende at de hæmmer vores dagligdag og drømme.

Særligt i ungdommen kan de svære perioder blive ekstra udfordrende da det er en tid med et højt forventningspres. Man kan nemt føle sig forkert eller anderledes og opleve nederlag ved ikke at lykkedes med det samme som de jævnaldrende man spejler sig i.

Er du i en svær periode i dit liv kan situationen ofte føles fastlåst og forandring vanskelig at forestille sig.

Jeg ved med min erfaring og faglighed at det er muligt at skabe forandringer og har et stort engagement i at hjælpe dig tilbage i trivsel. Hvad hjælpen består i vil være individuelt.

Jeg kan bl.a. tilbyde at hjælpe med en forståelse for egne og andres reaktioner, strategier til at håndtere svære følelser eller hjælp til at kaste nye perspektiver på dine udfordringer. Hjælpen kan både være til dig som ung eller hvis du står ved siden af som forælder eller anden pårørende.

Jeg har fokus på at skabe et trygt terapeutisk rum, som giver dig mod til at dele det du finder svært. Samtidig vil jeg lægge vægt på dine ressourcer og hvad det er du værdsætter.

Det terapeutiske rum er for mig en form for laboratorium, hvor vi i samarbejde nysgerrigt skal se på dig og din situation, eksperimentere med nye tanker, perspektiver og handlemønstre. I laboratoriet er alle tanker og følelser tilladte. Formentlig vil jeg give dig et kærligt skub til at eksperimentere med fx nye handlemuligheder uden for laboratoriet, men altid med respekt for dine ønsker og behov.

Metode

Jeg er bredt fagligt funderet og arbejder med udgangspunkt i forskellige teraputiske tilgange, bl.a. kognitiv adfærdsterapi, mentaliseringsbaseret terapi, narrativ og systemisk terapi.

Forskellige problemstillinger kalder på forskellige tilgange og sammen finder vi ud af, hvad der passer til dig.

Erfaring

Fra tidligere jobs i privat praksis, PPR, kommunal familiebehandling og børn og unge psykiatrien har jeg erfaring med individuelle samtaler samt gruppe- og familieterapi.

I samarbejde med de børn, unge og voksne, jeg har været i kontakt med, har jeg bl.a. fået erfaring med spiseforstyrrelser, angst, depression, ensomhed, udviklingsforstyrrelser, selvmordstanker, identitetsproblemer, livskrise, stress, kronisk sygdom, rollen som pårørende til sygdomsramte og lavt selvværd.

Uddannelse

Jeg er uddannet psykolog ved Aalborg Universitet 2013.

Jeg er autoriseret af psykolognævnet 2019.

Jeg modtager løbende supervision og deltager i fagrelevante kurser for at sikre kvaliteten af mit arbejde.

Er du interesseret i en samtale med Anne Grundahl?

 

 

Andre psykologer

Disse psykologer har ledige tider lige nu: