Du er den perfektionistiske type

Du er den perfektionistiske type, der føler, at du skal præstere for at holde dig på niveau med andre.

Derfor kan man ikke sige, at dit selvværd er i top. Du farer rundt for at holde alle gryderne i kog, og det hele kan være svært at balancere samtidig.

Udadtil har du styr på tingene, og er en af de top-præsterende, som andre ser op til. Indvendigt føler du ofte et kaos, hvor din frygt for at falde igennem kan være altoverskyggende. Du vil hellere undgå at møde op til en eksamen, hvis ikke du føler dig 100% forberedt, end at møde op og få 7.

Som ven og kæreste er du dedikeret, loyal og omsorgsfuld. Selvom du heller ikke her er fri fra din egen selvkritik, kan du godt slappe mere af og være dig selv. Her henter du din energi, og føler dig mest i dit es. Der er dog stor forskel på, hvordan du har det, når du er sammen med tætte venner eller nye mennesker. Med nye mennesker bliver du ofte anspændt, og føler at du skal præstere. Det tager tid at sænke paraderne, og slappe mere af.

Har du det på denne måde, kunne det være rigtig godt at søge noget hjælp til perfektionismen, da det er vigtigt at holde den under kontrol, så den ikke overtager hele styringen på dit liv.

Sådan håndterer du din perfektionisme

Få mine nøje udvalgte guldkorn gratis – De er særligt udformet til dig, der har taget selvværdstesten og har fået testresultatet “Du er den perfektionistiske type”.

Maja Vain Gilbert

Autoriseret psykolog og stifter af UngTerapi

“Jeg har gjort mig umage, og har håndplukket mine allerbedste psykologiske råd.

De er netop til dig, som har fået testresultatet “Du er den perfektionistiske type“.

Rådene er specifikt udformet til dig, der vil lære at håndtere din perfektionisme på en måde, hvor det ikke er den, der styrer dig.

Få dem med det samme og spring samtidig med på vores ugentlige inspirationsmails!”