Ida Schleicher

 

Ida Schleicher

Psykologistuderende
København

Book en tid

 

Jeg tilbyder:

✔️ Individuelle samtaler
✔️ Online terapi

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

 

Der kan være mange årsager til at starte i terapi: Nogle kommer med en helt klar fornemmelse af, hvad de konkret ønsker at arbejde med. Andre kan have svært ved at fornemme eller sætte ord på dét, der tynger. Fælles er ofte en oplevelse af, at der er et eller andet, der ikke helt er, som man ønsker, det skal være.

 

I terapien får du mulighed for at få en større forståelse for dig selv, dine mønstre og handlemuligheder.

Uanset om du kommer til mig, fordi du ønsker at få hjælp til at navigere i alt det komplekse som hører til at være ung, eller om du kommer med helt specifikke udfordringer, du ikke ved, hvad du skal gøre med – eller noget helt tredje – så vil jeg gerne møde dig lige dér med empati og plads til alt, hvad der fylder og er svært, og alle de følelser og tanker, du oplever.

Vi vil både have fokus på dine ressourcer, værdier og udfordringer i terapien.

Nogle gange kan du få konkrete øvelser, som vi enten laver sammen eller som du kan arbejde med derhjemme. Andre gange vil vi fokusere på at finde ord, udforske og rumme samt finde ind til kernen af det, der er svært.

Det er vigtigt at terapien er meningsfuld for dig, og derfor tilpasser jeg terapien til dig og det, du kommer med, samt dine ønsker og behov.

Erfaring:

Jeg er igang med at tage min kandidat i psykologi ved Københavns Universitet.

Siden 2016 har jeg haft samtaler med mennesker i forskellige livssituationer.

Jeg har blandt andet været mentor, individuel terapeut og gruppeterapeut for unge med social angst eller generthed i FRIT SIND, været gruppeleder for en gruppe med mennesker der oplevede forskellige former for angst i Angstforeningen og været tilknyttet Studenterrådgivningen under et praksishold i et enkelt semester.

Her har jeg særligt fået erfaring med at arbejde med lavt selvværd, forskellige former for angst, selvkritiske tanker og tanker om hvad andre tænker om én, præstationspres, depression og nedtrykthed, at have svært ved at mærke sig selv, identitet, mobning, svære opvækstvilkår, selvudvikling, studietvivl og eksamensangst.

Jeg modtager løbende supervision og deltager i forskellige relevante kurser for at kvalitetssikre mit arbejde og dygtiggøre mig.

Lokale til psykologsamtaler

Ida Schleicher arbejder fra denne adresse:
Kvægtorvsgade 1, kælderen,
1710 Kbh V

Pris

En samtale på 55 minutter koster 400 kroner

Tilmeld dig her:

  Indsend dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig lige så snart vi kan tilbyde dig en tid.

  Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

  Har du spørgsmål?

  Telefontider:
  Mandag: 10.30 – 13.30
  Tirsdag: 13.00 – 16.00
  Onsdag: 13.00 – 16.00
  Torsdag: 9.00 – 12.00
  Fredag: 12.30 – 15.30

  Du kan også sende sikker mail.

  Skriv til os her: