Psykolog Josefine Lebech

Josefine Lebech

Psykolog

København

Jeg har ledige tider nu

Psykolog Josefine Lebech

Josefine Lebech

Psykolog

København

Jeg har ledige tider lige nu

Fakta

By:

København

Adresse:

Titel:

Psykolog

Priser og tilskud:

Uddannelsessted:

Københavns Universitet

Sprog:

Dansk

Metoder:

Tilknytningsbaseret psykoterapi
Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
Compassion Focused Therapy (CFT)
Emotionsfokuseret terapi
Eksistentiel terapi

Metoden tilpasses til dig og dine ønsker

Erfaring:

Studenterterapeut
Samtaleforløb hos FRIT SIND
Center for tidlige indsats- og familieforskning

Fødeår:

1995

Beskrivelse

Ungdommen kan være en særlig vanskelig tid, da man her udvikler sig meget både kropsligt, psykisk og relationelt.

Der er mange valg, der skal tages, og man kan nemt opleve et stort pres for at præstere og være på en bestemt måde.

Jeg har mødt mange unge, der føler sig forkerte og alene med deres følelser og udfordringer.

Det kan være svært at finde ud af hvem man er, og hvad man vil, og skelne mellem egne ønsker og krav og forventninger udefra.

For mig at se er terapi en god måde at lære sig selv bedre at kende på. Jeg har selv fået meget ud af at gå i terapi, og ved hvordan det føles at sidde i klientens stol.

Det er vigtigt for mig, at du får et trygt og tillidsfuldt rum, hvor vi sammen finder ud af, hvad der er vigtigt for dig at tale om. Intet er for småt eller stort.

 

I vores samtaler vil jeg støtte dig i at undersøge, sætte ord på, forstå og rumme egne følelser og tanker.

Jeg lægger vægt på, at du bliver mødt med omsorg, respekt og nærvær, og at du bliver taget alvorligt i samtalen med mig. Jeg kender selv til ungdommens nedture og tror på, at de kan vise os vigtige og smukke ting ved os selv som mennesker.

Metode

Jeg lader først og fremmest dine behov sætte rammerne for terapien. Jeg er inspireret af flere forskellige terapiretninger og arbejder altså eklektisk, hvilket vil sige, at jeg trækker på forskellige typer af psykoterapi. Heriblandt er:

  • Tilknytningsbaseret psykoterapi
  • Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
  • Compassion Focused Therapy (CFT)
  • Emotionsfokuseret terapi
  • Eksistentiel terapi

Uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet cand. psych (psykolog) fra Københavns Universitet i januar 2023 med kandidatretningerne Klinisk psykologi og Social-, integration- og udviklingspsykologi.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og arbejder under de etiske principper for nordiske psykologer.

Jeg modtager ugentlig supervision for at kvalitetssikre mit arbejde.

Under min studietid har jeg arbejdet som studenterterapeut hos UngTerapi, hvor jeg har haft individuelle samtaleforløb med unge. Inden da var jeg frivillig hos FRIT SIND, et tilbud til unge i alderen 18-35 år der oplever social angst, hvor jeg også havde individuelle samtale forløb.

Både fra UngTerapi og FRIT SIND har jeg erfaring med at tale med unge om forskellige problemstillinger, heriblandt følelsen af at være forkert og utilstrækkelig, angst, selvkritik, seksuelle udfordringer, familiedynamikker, fremtidsbekymringer, præstationspres og ensomhed.

Dertil arbejdede jeg på Center for tidlig indsats- og familieforskning, der bl.a. forsker i familierelationer, tilknytning og disses betydning for barnets trivsel og udvikling.

Jeg var også frivillig på Røde Kors sommerlejre, hvorigennem jeg har erfaring med at tale med børn og unge, der vokser op under belastede opvækstvilkår.

Udtalelser fra tidligere klienter

Nanna, 29 år:
“Mit forløb hos Josefine har været rigtig godt, hvor jeg har lært nye ting om mig selv og generelt lært mig selv bedre at kende. Vi har bl.a. haft fokus på egenomsorg, hvilket gør at jeg i dag er blevet mere kærlig overfor mig selv og mine handlinger og tanker – hvilket jeg stadig er i proces omkring, men denne proces var aldrig startet, hvis det ikke var for mine samtaler med Josefine. Josefine har været rigtig god til at oversætte alle mine tanker til noget konkret, som vi kunne arbejde videre med. Der har været rum for alle slags snakke og emner og der har været åbenhed ift. at skifte kurs undervejs.
Josefine er god til at skabe en tryghed, der er rar at have med sig, når man forlader rummet igen. Jeg arbejder stadig med mig selv ift. tanker, relationer og livet generelt og det vil jeg nok også altid gøre, men Josefine har været med til at så et par frø hos mig, der ganske langsomt spirer og blomstrer, som, via egenomsorg og andre værktøjer, nok skal blive til en kæmpe skov en dag.“

Anthon, 28 år:
“Mit terapiforløb hos Josefine har hjulpet mig med at blive meget mere opmærksom på, og rummelig overfor, mine egne følelser. Det har gjort, at jeg bedre kunne tackle min perfektionisme og få min hverdag til at fungere.
Josefine skaber et enormt trygt rum, hvor jeg følte, at jeg havde mulighed for at udforske mine følelser og tanker uden at være bange for at blive dømt. Mange af de øvelser jeg lavede i mit forløb sammen med Josefine, og som har hjulpet mig til at komme bedre i kontakt med mine følelser, ville jeg ikke have været tryg ved at lave sammen med andre. Men fordi Josefine er meget tålmodig og lyttende, så føltes det sikkert. Det har gjort at jeg nu i mit eget liv har meget bedre forbindelse til hvad der sker i min krop og mit sind.
Josefine var også rigtig god til at hjælpe mig med at sætte mine problemer i system, således at jeg kunne få overblik og forstå dem. Det har hjulpet mig til bedre at identificere, når jeg kommer ind i mine gamle mønstre, og det gør at jeg i dag oftere kan nå at stoppe mig selv før jeg kommer ind i en dårlig spiral. Jeg er virkelig glad for den tid jeg brugte sammen med Josefine på at arbejde med mig selv, og føler at jeg stadig kan trække på de redskaber hun gav mig. Jeg kan varmt anbefale hende!”

Er du interesseret i en samtale med Josefine Lebech?

 

 

Andre psykologer

Disse psykologer har ledige tider lige nu: