Psykolog Sabrina Skøt

Sabrina Skøt

Autoriseret psykolog

Hillerød

Jeg modtager ikke nye klienter pt.

Psykolog Sabrina Skøt

Sabrina Skøt

Autoriseret psykolog

Hillerød

 Modtager ikke nye klienter pt.

Beskrivelse

Min tilgang til terapi:

Måske går du igennem en periode i dit liv lige nu, hvor du ønsker noget skal være anderledes for dig eller har brug for at tale med en udenforstående og derfor tænker på, om det kan være hjælpsomt for dig at tale med en psykolog.

 

Der er perioder i vores alles liv, som af forskellige grunde kan være særligt vanskelige eller hvor et behov for forandring trænger sig på. Nogle støder ind i disse perioder tidligere i livet end andre og det kan være rigtig hårdt, når man er ung. Særligt hvis det opleves, som om andre omkring én formår mere eller ikke skal gennemgå de samme ting lige nu, hvor livet kan føles som om, det burde være i fuld gang. Nogle gange er gode venner, veninder eller familiemedlemmer ikke nok eller en mulighed. Her kan det for mange være hjælpsomt at tale med en psykolog.

Jeg har erfaring med, at mange unge i dag kan have det svært, men trods det så føler de fleste sig alene med det og tænker på, om der mon er noget galt med dem. Det synes jeg er ærgerligt for jeg ved af erfaring, at det godt kan være anderledes. Det er muligt, at leve livet på andre måder end dem, der ofte ligger os ligefor, men nogle gange har vi brug for hjælp, perspektiver og teknikker til at få øje på og adgang til dem.

Det er vigtigt for mig, at det er trygt for dig at komme hos mig og at vores samtaler skaber eftertanke og nye perspektiver. Det betyder, at vi både kan tale om det, som bøvler og det du værdsætter, som netop nu, hvor du læser med her, giver dig lyst til at noget skal være anderledes for dig.

Metode

Jeg bredt fagligt funderet og arbejder med udgangspunkt i forskellige terapeutiske tilgange (bl.a. kognitiv adfærds terapi, løsningsfokuseret terapi, narrativ terapi og systemisk terapi), hvilket giver rigtig god mening, da forskellige erfaringer, håb og drømme kalder på forskellige måder at tilgå samtalen på. Sammen finder vi ud af, hvad der er rigtigt for dig.

Erfaring:

Udover at være autoriseret psykolog (cand.psych), så har jeg også erfaring med at være menneske, ung, studere, venskaber, parforhold, sorg og forældreskab. Fra mit arbejde i 7 år som psykolog ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (tidligere kaldet skolepsykolog) har jeg gennem mange unge menneskers fortællinger erfaringer med at arbejde med lavt selvværd og selvtillid, angst, jalousi og misundelse, ensomhed, anderledeshed m.m. Jeg har erfaring både med individuelle samtaler og gruppeforløb med unge.

Uddannelse:

Jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet i 2013.

Jeg er autoriseret af psykolognævnet i 2017.

Jeg er certificeret Cool Kids og Chilled behandler (angst) 2021.

Jeg modtager løbende supervision og deltager i kurser for at sikre kvaliteten af mit arbejde.

Psykolog Hillerød

Andre psykologer

Disse psykologer har ledige tider lige nu: