Er du nyuddannet psykolog?

Er du ung nyuddannet psykolog, der enten netop har startet egen praksis eller drømmer om det? Så læs med her!

 

Forretningscoaching

Vi tilbyder som noget helt unikt forretningscoaching til nye selvstændige psykologer. Dette betyder både rådgivning ift. opstarten af virksomheden (CVR, Skat, bank mm.), men også generelt omkring hjemmeside, markedsføring, konceptudvikling, regnskab og ledelse.

Forretningscoaching til selvstændige psykologer

Som et ungt psykologhus, har vi ikke blot erfaring med de unge klienter vi arbejder med, men også hvad det vil sige at være unge psykologer på det store arbejdsmarkede. Som nyuddannet, ung psykolog, er det både virkelig fedt og spændende at skulle ud og arbejde med det man brænder for, men samtidig kan der melde sig en masse nye spørgsmål og tvivler på banen.

Hvordan vil mit nye arbejdsliv se ud? Hvad er jeg god til? Hvad brænder jeg for? Hvordan strukturerer jeg min hverdag bedst muligt, for at jeg kan trives både som psykolog og menneske?

I den sidste tid, har mange nyuddannede psykologer valgt at springe ud som selvstændige, hvilket er et stort skridt og et modigt valg. Udover at være fleksibelt og spændende at være sin egen chef, er der nemlig utroligt mange ting man pludselig skal få styr på. En masse ting, man ikke har lært på studiet, og som kan være svære at få overblik over. Hvor begynder man lige? Hvordan gør man det? Kan det overhovedet lade sig gøre for én, og er det et liv man vil blive glad for?

Er du nyuddannet psykolog, og overvejer du at springe ud som selvstændig, kan vi derfor virkelig godt forstå, hvis du har brug for lidt starthjælp :)

Om mig

Psykolog Maja Vain Gilbert har speciale i unge og studerende og er stifter af UngTerapi

Maja Vain Gilbert

UngTerapis historie er i den grad også min egen personlige historie, om hvordan jeg er gået fra “blot” at være psykolog, til at være en sand iværksætter. I efteråret 2014 var jeg nyuddannet psykolog, der gennem studiet havde fundet ud af, at psykoterapi var det fedeste – særligt når det handlede om unge. Uden at tænke så meget over det, fik jeg derfor et CVR nr., satte en hjemmeside op, og begyndte at sprede ordet om at unge kunne få terapi hos mig, når jeg ikke var på mit andet arbejde. Efterhånden voksede projektet mere og mere for mig, og jeg blev stille og roligt bidt af iværksætterlivet. I dag er vi et helt hold i UngTerapi, og det er jeg uendeligt stolt af!

Forretningscoaching og opstartshjælp til nye iværksættere

Selvom UngTerapi absolut ikke er en perfekt klinik, og jeg på mange måder altid vil stræbe efter at forbedre og udvikle den, mener jeg alligevel, at jeg er kommet til at punkt, hvor jeg kan hjælpe andre nye selvstændige psykologer  med et par tricks eller to. Da jeg selv var helt grøn selvstændig, var der ikke meget hjælp at hente på det område i psykologbranchen, og jeg kunne virkelig godt have brugt at nogle mere erfarne psykologer, havde hjulpet mig med det hele basale.

Dette vil jeg rigtig gerne gøre noget ved. Derfor kan du få forretningscoaching gennem en “opstartspakke”, hvor du kan få hjælp til hvordan du kommer godt i gang med at skabe dig din egen blomstrende praksis.

Hvad koster det?

Forretningscoaching

1500Kr.
  • 1 times rådgivning
  • Husk at du skal møde forberedt op hver gang.

5 x Forretningscoaching

5000Kr.for klippekort
  • 5 x 1 times rådgivning
  • Husk at du skal møde forberedt op hver gang.
  • Du bestemmer selv hvornår du vil indløse dine klip.

Kontakt os

Vil du gerne ringes op?

Telefontider:
Mandag: 10.00 – 14.00
Tirsdag: 11.00 – 15.00
Onsdag: 11.00 – 15.00
Torsdag: 9.00 – 12.00
Fredag: 8.00 – 12.00

Skriv din besked her:

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores privatlivspolitik. Der kan gå et øjeblik fra du har sendt, til den er gået igennem. Hav venligst tålmodighed. :-)