Karin Gazit

 

Karin Gazit

Psykolog
Født i 1989

Book en tid nu!

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Dansk og engelsk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Parterapi
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Online terapi

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Vigtig info

Karin Gazit arbejder fra denne adresse:

Center For Trivsel og Velvære
Nørre Voldgade 21 A Kælderen
1358 København K

Du skal trykke på Center for Trivsel og Velvære ved dørtelefonen. Så skal du gå igennem to hoveddøre indtil du ser to kælder trapper. Tag trappen til højre ned til centret der ligger i kælderen. Ved ankomst tag plads i venteværelset. Jeg tager i mod dig kort efter.

Jeg er passioneret omkring at gøre en forskel for unge mennesker igennem terapi.

Der kan være mange grunde til at man som ung opsøger en psykolog. Der er ikke noget der er for stort eller for småt. For hvis du mærker behovet så er det en valid grund, og jeg står klar til at hjælpe.

Min tilgang til terapi

Det kræver mod at gå i terapi, og derfor er det min vigtigste opgave at skabe et trygt rum, hvor du kan være dig med alt hvad det indebærer. Som psykolog møder jeg dig med nærvær, accept og rummelighed.

Uanset hvad du kommer med, er terapi hos mig et samarbejde. Gennem et samarbejde mellem du og jeg, finder vi ned til kernen af udfordringen. For så i fælleskab at finde den rette tilgang, strategier og værktøjer, der kan hjælpe med at nå derhen hvor du ønsker.  Sammen kan vi gå nysgerrigt til værks for bedre at forstå dig og dit ståsted, og ligeledes hvor du ønsker at bevæge dig hen i fremtiden.

Jeg er inspireret af forskellige terapiretninger, men vigtigst af alt anvender jeg metoder der giver bedst mening for dig og dine behov. Krop og psyke er uadskillelige og hænger sammen, hvorfor kropslige reaktioner også bliver udforsket hos mig, Dette alt efter om det giver mening for dig.

Karin Gazits uddannelse

Jeg er uddannet psykolog (Cand. Psych) fra Kingston University og senere fra Syddansk Universitet. Jeg blev færdiguddannet i 2016.

Karin Gazits arbejdserfaring

Jeg har arbejdet som underviser i faget Selvindsigt for unge på en dansk højskole på Zanzibar i Tanzania. Her har jeg udviklet en kreativ og jordnær måde at formidle og kommunikere psykologien, så det er tilpasset det menneske jeg står over for.  Ligeledes har jeg skabt et kreativt repertoire af værktøjer og metoder, der kan give indsigt og udvikling.  Dette bringer jeg tit med mig i terapien.

Efter jeg vendte hjem fra Zanzibar, har jeg arbejdet intensivt med individuel samtaleterapi. Dette i forskellige organisationer såsom: Sind, Thora Center og Bryd Tavsheden.

Ligeledes har jeg ved siden af arbejdet intensivt i privatpraksis med mange forskellige udfordringer.

Jeg har hjulpet mange unge der rummer diversitet i deres udfordringer og livssyn henimod balance, velvære og bedring.  Jeg glæder mig til at gøre det samme for dig.

For at kvalitetssikre mit arbejde, deltager løbende på relevante kurser og modtager løbende supervision.

Book en tid hos Karin Gazit nu

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød Psykologerne

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Har du spørgsmål?

Telefontider
Mandag: 9.00-12.00
Tirsdag: 8.00-9.30 & 15.30-17.00
Onsdag: 14.30-17.30
Torsdag: 10.30-13.30
Fredag: 9.00-12.00

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

Kontaktformular