Psykolog Laura Trads

 

Laura Trads

Autoriseret psykolog
Født i 1983

Book en tid nu!

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Tilskud hos “danmark”
✔️ Terapi på dansk og engelsk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Parterapi
✔️ Online terapi
✔️ Familieterapi
✔️ Forældrepakke
✔️ Forældresparring

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

 

 

Lauras profil og tilgang

Hvis du læser med her er det måske fordi du overvejer at opsøge en psykolog. Det kan der være mange grunde til. Jeg vil se frem til at udforske det der fylder hos dig sammen med dig.

At livet i perioder går op og ned er uundgåeligt, men derfor kan det være hårdt at gennemgå. Man kan kæmpe med at se meningen med det hele eller føle sig trist. Mange oplever at det at tale med en neutral person kan være en hjælp til at komme videre.

Det kan være at du er interesseret i at ændre nogle mønstre eller relationer i dit liv eller måske er der sket noget som du kan mærke skal tales igennem med en lyttende person som ikke er din familie eller din ven. Det kan også være at du gennem længere tid har følt dig trist eller ængstelig. Måske ønsker du at yde omsorg for dig selv ved bruge tid på refleksion og udvikling.

Det kan også være at du opsøger hjælp som forælder eller anden pårørende til et ungt menneske som du er bekymret for. Højst sandsynligt er der noget du ønsker skal være anderledes end det er nu. Hvad end grunden måtte være står jeg parat til at lytte til, rumme og komme med nye perspektiver på dine udfordringer.

Som psykolog er det meget vigtigt for mig at du som klient hos mig føler dig tryg i det terapeutiske rum. Jeg stræber efter at det føles sikkert at sætte ord på de svære følelser og tanker uden at man skal være bekymret for føle sig dømt. Jeg kan rumme og tør være i det svære sammen med dig – der er ikke noget som er forkert at tale om.

Jeg er primært inspireret af den kognitive og systemiske tilgang til terapi – men jeg tilpasser altid min tilgang til hvad der passer til dig og de problemer du kommer med. Det er naturligvis vigtigt at du føler, at vores møder giver anledning til overvejelser, refleksion og på sigt forandring.

Tidligere klienter har beskrevet mig som lyttende, empatisk, personlig og samtidig villig til at udfordre på en tryg måde.

Larua Trads’ tidligere arbejdserfaring

Jeg har seks års erfaring med at arbejde med børn, unge og familier fra bl.a Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (hvad man førhen kaldte skolepsykolog).

Jeg har stor erfaring med samtaleforløb med unge samt med forældrerådgivning. Herudover har jeg særligt stor erfaring med samtaleforløb omkring stressproblematikker.

Laura Trads’ uddannelse

Jeg er uddannet psykolog fra Humboldt State University i 2011 og sidenhen Københavns Universitet i 2013.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og blev autoriseret af Psykolognævnet i 2016.

Lokale til psykologsamtaler

Laura Trads arbejder fra denne adresse:
Kvægtorvsgade 1, kælderen, 1710 København V

Book en tid hos Laura Trads nu

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød Psykologerne

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Har du spørgsmål?

Telefontider:
Mandag: 10.30 – 13.30
Tirsdag: 13.00 – 16.00
Onsdag: 13.00 – 16.00
Torsdag: 9.00 – 12.00
Fredag: 12.30 – 15.30

Skriv til os her: