Psykolog Åsa Jansson

Åsa Jansson

Autoriseret psykolog

København

Jeg har ledige tider nu

Psykolog Åsa Jansson

Åsa Jansson

Autoriseret psykolog

København

Jeg har ledige tider lige nu

Beskrivelse

Føler du at du livet føles forvirrende eller tungt? At dele i din hverdag ikke fungerer, imens nogle gør? Eller føles livet uoverskueligt til tider? Længes du efter at trives bedre i dit liv: I dit arbejde eller skole, med din kæreste eller i relationen til dig selv?

Uanset hvad du kommer med, vil terapi sammen med mig betyde et samarbejde. Gennem et samarbejde finder vi et fælles tilgang som betyder at prøve forskellige værktøjer af, og dermed finde nye strategier til dit liv. Jeg er optaget af at finde dine styrker, og at vi sammen skaber kontakt til det som er vigtig for netop dig.

 

Jeg vil anvende de metoder, der bedst giver mening for dig og din behov. Vi vil sammen udforske mønster i dine tanker, følelser, adfærd og kropslige reaktioner for at bedre kunne forstå og håndtere disse i dit liv.

Åsa Janssons uddannelse og arbejdserfaring

Uddannet som psykolog (cand.psych.) fra AAU i 2016, og autoriseret ved Psykolognævnet i 2019.

Jeg har arbejdet indenfor akutpsykiatrien, som behandlere indenfor rusområdet, støttekontaktperson og andre stillinger med unge.

Fra mit arbejde indenfor psykiatrien kommer jeg med erfaring fra undersøgelser af børn, unge og familiers støttebehov, udredninger, ligesom individuel terapi, gruppeforløb og forældrerådgivning.

Jeg modtager løbende supervision for at kvalitetssikre mit arbejde, og for at finde andre måder at arbejde terapeutisk.

Er du interesseret i en samtale med Åsa Jansson?

 

 

Andre psykologer

Disse psykologer har ledige tider lige nu: