Psykolog Thora Kristiansen

Thora Kristiansen

Psykolog

København

Jeg modtager ikke nye klienter pt.

Psykolog Thora Kristiansen

Thora Kristiansen

Psykolog

København

 Modtager ikke nye klienter pt.

Fakta

By:

København

Adresse:

Titel:

Psykolog

Priser og tilskud:

Uddannelsessted:

Københavns Universitet

Sprog:

Dansk
English

Metoder:

Kognitiv adfærdsterapi
Mindfulness
Metakognitiv terapi
Eksitstentiel terapi
Fokus på kroppen

Metoden tilpasses til dig og dine ønsker

Erfaring:

Pårørenderådgivningen hos Sind
Terapierfaring fra tidligere jobs
PPR (Skolepsykolog)

Fødeår:

1984

Beskrivelse

Mig som psykolog

Hvorfor i det hele taget tale med en fremmed om ens sværeste følelser og dilemmaer og kriser?

Det er et godt spørgsmål, men nogle gange er de mennesker, vi synes, vi burde betro os til for ”tæt på” med mange antagelser om dig som person. Som psykolog kender jeg dig ikke personligt og er ikke en del af din hverdag, og derfor kan jeg helt fordomsfri forholde mig nysgerrigt til din situation og via spørgsmål skabe nye og anderledes perspektiver på dine problematikker. Disse perspektiver kan vise sig at give klarhed om og muligvis handlemuligheder på dilemmaerne.

 

Jeg gør, hvad jeg kan, for at du vil føle dig helt tryg; hos mig er intet for stort eller småt. I dit og mit møde er der plads, ro og tid, og sammen undersøger vi, hvad du skal bruge hjælp til, og hvordan du bedst kan hjælpes. Du er med til at bestemme tempoet. Du er eksperten og hovedpersonen i dit eget liv, og du kan betragte mig som den gæst, der får lov at kigge ind med en håndsrækning og kun godt på sinde.

Selve terapien

Mit udgangspunkt er den kognitive adfærdsterapi, så hvis denne model for terapien passer til dig, er det den vi sammen vil gå på opdagelse i. Men alle mennesker er forskellige, og derfor er min terapi altid eklektisk, det vil sige, at den er sammensat af forskellige terapi-former, sådan så jeg kan skræddersy den bedst mulige terapi for dig.

Det er noget vi sammen finder ud af, hvad du har det godt med og får mest ud af. Jeg er også inspireret af og gør brug af mindfulness, metakognitive redskaber og eksistentiel terapi. Derudover giver jeg også altid kroppen fokus, da krop og psyke er et makkerpar, som hele tiden har indflydelse på hinanden. Er du kristen eller har en anden tro tæt inde på livet, kan man hos mig også tale om og gøre brug af denne i terapien.

Terapien skal være anvendelig, og derfor skal den fortsætte uden for terapirummet for at få den bedst mulige effekt. Dette kan ske med konkrete hjemmeopgaver jeg giver dig med fra gang til gang. Det kan være alt muligt lige fra vejrtrækningsøvelser til fx at skrive tanker ned, ting du kan betragte som redskaber til brug i din hverdag.

Hvis du foretrækker eller en enkel gang får brug for online-terapi, vil dette være en mulighed på sigt, men jeg sætter stor pris på, at særligt første gang er fysisk fremmøde. En god gammeldags telefonisk session er også mulig i tilfælde af forhindring af fysisk fremmøde.

Første session er altid lidt anderledes i og med en masse praktiske spørgsmål skal stilles, og tiden flyver gerne afsted første gang.

Lokale til psykologsamtaler

Min uddannelse og erfaring

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet 2020.

I løbet af min studietid var jeg studenterterapeut med fokus på kognitiv adfærdsterapi, hvor jeg havde en studerende som klient. Jeg var med til at opstarte Pårørenderådgivningen hos Sind, hvor det var mennesker, der havde psykisk sygdom tæt inde på livet som kom til samtale.

Jeg har også terapi-erfaring fra Psykologerne v. Kongens Nytorv, hvor jeg i en halvårlig periode fulgte 8 klienter på de typiske 9-12 samtaler et forløb minimum varer.

Siden 19-års alderen har jeg arbejdet med unge, blandt andet som underviser i folkeskolen og på en teaterhøjskole, så jeg har stor erfaring med jer unge mennesker, med de forhindringer I møder på jeres vej, og indsigt i jeres hverdag, værdier og følelsesliv. Jeres verden kan være kompleks, I er et sted i livet, hvor mange forandringer finder sted og valg skal træffes. Jeg kan være en støtte på den rejse.

Jeg modtager løbende supervision, hvilket vil sige, at jeg selv går til psykolog med mit arbejde. Hermed sikrer jeg dig, at mit arbejde har kvalitet og hele tiden rådgives, godkendes og rettes ind.

Andre psykologer

Disse psykologer har ledige tider lige nu: