Psykolog med speciale i unge og studerende, Tilde Bisgaard

Tilde Bisgård

Autoriseret psykolog

København

Psykolog med speciale i unge og studerende, Tilde Bisgaard

Tilde Bisgård

Autoriseret psykolog

København

Beskrivelse

Alle mennesker kommer i løbet af deres liv til at opleve modgang og kriser, at føle sig fastlåst i uhensigtsmæssige mønstre.  Det kan være, at du oplever, at du har udfordringer i vigtige relationer i dit liv, og du har svært ved at håndtere disse. I mange af livets udfordringer kan man finde trøst og støtte til udvikling, fra vigtige personer i ens liv. Andre gange kan det være gavnligt med professionel hjælp fra en psykolog.

Terapi er relevant både ved store vanskeligheder, hvor det er svært at passe din hverdag, uddannelse og arbejde. Men også når du blot ønsker egenomsorg, og at få nogle nye perspektiver på dig selv, hvordan du forholder dig til verden, eller hjælp til at håndtere svære valg og overvejelser – Problematikkerne kan være meget forskellige.

Parterapi

Parforhold og kærlighed kan for mange mennesker være noget af det mest meningsfulde og givende i livet. Det kan være en kilde til glæde i livet, men mange oplever samtidigt, at parforholdet kan give anledning til konflikter og tvivl. Seksualiteten er for mange en vigtig del af et parforhold, det er enormt vigtigt for livskvalitet og trivslen i forholdet. Mange par kan finde det svært, at tale om, og løse, hvis der er vanskeligheder ift. seksualitet og lyst. I parterapien kan vi sammen adressere det, der fylder, og arbejde på, at i får ny forståelse for jer selv, og jeres handlemønstre, og på den måde også nye muligheder for kommunikation og måder at håndtere de udfordringer i møder.

Min tilgang til terapi

I både individuel og parterapi går jeg op i, at møde dig/jer ud fra et ikke-dømmende udgangspunkt med en nysgerrighed på din/jeres situation. Jeg går op i, at den terapeutiske samtale skal være et trygt rum. Relationen mellem psykolog og klient er det afgørende fundament for at skabe forandring. Jeg vil i samtalerne sikre mig, at du/i finder dem meningsfulde og udviklende. Metodisk er jeg funderet i psykodynamisk terapi. Jeg vil altid tilpasse forløbet, så det giver mening for dig og din problemstilling.

For at bevare en høj faglig og udvikling, modtager jeg løbende supervision og videreuddannelse, med henblik på specialisering i psykoterapi

Uddannelse

Tilde Bisgård er uddannet cand. psych. fra Aalborg Universitet i 2014.

Hun er medlem af Dansk Psykolog Forening og autoriseret af Psykolognævnet.

Tilde Bisgårds arbejdserfaring

Jeg har siden 2017 arbejdet med terapi med unge. Inden dette, har jeg erfaring fra børne- og ungdomspsykiatrien, pædagogisk psykolog rådgivning samt sexologisk klinik.

Lokale til psykologsamtaler

Er du interesseret i en samtale med Tilde Bisgård?

 

 

Tilmeld dig ventelisten

Tilmeld dig vores venteliste nu

Vi kontakter dig så snart vi har en ledig tid til dig.

1. Dine ønsker til psykolog:

2. Dine kontaktoplysninger:

Så vi kan få fat i dig, når vi har en ledig tid.

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt.

Læs vores privatlivspolitik.

OBS: Du kan kun få tilskud fra “danmark” hos autoriserede psykologer.

Andre psykologer

Disse psykologer har ledige tider lige nu: