Psykolog med speciale i unge og studerende, Tilde Bisgaard

 

Tilde Bisgård

Autoriseret psykolog

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Tilskud hos “danmark”
✔️ Dansk og engelsk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Parterapi
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Forældrepakke
✔️ Unge under 15 år

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Alle mennesker kommer i løbet af deres liv til at opleve modgang og kriser, at føle sig fastlåst i uhensigtsmæssige mønstre.  Det kan være, at du oplever, at du har udfordringer i vigtige relationer i dit liv, og du har svært ved at håndtere disse. I mange af livets udfordringer kan man finde trøst og støtte til udvikling, fra vigtige personer i ens liv. Andre gange kan det være gavnligt med professionel hjælp fra en psykolog.

Terapi er relevant både ved store vanskeligheder, hvor det er svært at passe din hverdag, uddannelse og arbejde. Men også når du blot ønsker egenomsorg, og at få nogle nye perspektiver på dig selv, hvordan du forholder dig til verden, eller hjælp til at håndtere svære valg og overvejelser – Problematikkerne kan være meget forskellige.

Parterapi

Parforhold og kærlighed kan for mange mennesker være noget af det mest meningsfulde og givende i livet. Det kan være en kilde til glæde i livet, men mange oplever samtidigt, at parforholdet kan give anledning til konflikter og tvivl. Seksualiteten er for mange en vigtig del af et parforhold, det er enormt vigtigt for livskvalitet og trivslen i forholdet. Mange par kan finde det svært, at tale om, og løse, hvis der er vanskeligheder ift. seksualitet og lyst. I parterapien kan vi sammen adressere det, der fylder, og arbejde på, at i får ny forståelse for jer selv, og jeres handlemønstre, og på den måde også nye muligheder for kommunikation og måder at håndtere de udfordringer i møder.

Min tilgang til terapi

I både individuel og parterapi går jeg op i, at møde dig/jer ud fra et ikke-dømmende udgangspunkt med en nysgerrighed på din/jeres situation. Jeg går op i, at den terapeutiske samtale skal være et trygt rum. Relationen mellem psykolog og klient er det afgørende fundament for at skabe forandring. Jeg vil i samtalerne sikre mig, at du/i finder dem meningsfulde og udviklende. Metodisk er jeg funderet i psykodynamisk terapi. Jeg vil altid tilpasse forløbet, så det giver mening for dig og din problemstilling.

For at bevare en høj faglig og udvikling, modtager jeg løbende supervision og videreuddannelse, med henblik på specialisering i psykoterapi

Uddannelse

Tilde Bisgård er uddannet cand. psych. fra Aalborg Universitet i 2014.

Hun er medlem af Dansk Psykolog Forening og autoriseret af Psykolognævnet.

Tilde Bisgårds arbejdserfaring

Jeg har siden 2017 arbejdet med terapi med unge. Inden dette, har jeg erfaring fra børne- og ungdomspsykiatrien, pædagogisk psykolog rådgivning samt sexologisk klinik.

Lokale til psykologsamtaler

Tilde Bisgård arbejder fra denne adresse:
Kvægtorvsgade 1, kælderen, 1710 København V

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Har du spørgsmål?

Telefontider:
Mandag: 10.30 – 13.30
Tirsdag: 13.00 – 16.00
Onsdag: 13.00 – 16.00
Torsdag: 9.00 – 12.00
Fredag: 12.30 – 15.30