Anja Mailund

Psykolog i Århus

Psykolog Anja Mailund

 

Anja Mailund

Autoriseret psykolog
Født i 1975

Book en tid

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Tilskud fra “danmark”
✔️ Dansk og engelsk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Familieterapi
✔️ Forældresparring
✔️ Onlineterapi

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

Vigtig info

Anja Mailund arbejder fra disse adresser:

 

Mig som psykolog

Jeg er en psykolog, som ønsker at du føler dig godt tilpas, og som lægger stor vægt på, at der opstår et tillidsfuldt rum, hvor du bliver lyttet til og forstået. Jeg er ofte ret aktiv i samtalen, da jeg gerne vil tilbyde nogle redskaber og måder at forstå på, som kan overføres til hverdagen.

Det er vigtigt for mig at være både ressourcefokuseret og gennemsigtig, så samtalen ikke alene handler om problemer, og så du selv kan være med til at styre samtalen. Nogle har mere brug for struktur på samtalen end andre har, og jeg er derfor opmærksom på, at samtalen bliver et samarbejde.

Jeg arbejder ud fra, at alle mennesker møder udfordringer i perioder, hvor det er sandsynligt at blive overvældet, og at det derfor er normalt at have brug for sparring med en person, der ikke kender èn i forvejen, og som kan være med til at få overblik eller være med til at se, hvordan problemer kan arbejdes med, og måske helt overkommes.

 

Mine foretrukne terapeutiske metoder omfatter:

  • Kognitiv adfærdsterapi (KAT)
  • Dialektisk adfærdsterapi (DAT)
  • Humanistisk og eksistentiel terapi
  • Narrativ terapi
  • Mentaliseringsbaseret terapi
  • Psykoanalytisk terapi

Metoderne er nævnt i den rækkefølge jeg ofte anvender dem, men udgangspunktet afhænger af den enkelte persons problemstilling, behov og temperament, og også af hvorvidt ønsket er at arbejde målorienteret, eller undersøgende/afklarende.

Erfaring og emneområder

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2011, og har som psykolog arbejdet med samtaler siden jeg påbegyndte uddannelsen som psykolog i 2005. Jeg har derfor arbejdet med rådgivning og terapi på børn, unge og voksenområdet i mange år. Jeg har haft mange ansættelser både privat og offentligt, som lønnet og som frivilligt tilknyttet, hvor jeg har arbejdet med mange forskellige mennesker, der alle har haft forskellige problemstillinger. Jeg har været frivillig i flere organisationer, og har derfor også et blik for hvordan f.eks. Uddannelsesinstitutioner er opbygget, og hvordan kulturer opstår. De temaer jeg ofte arbejder med er ensomhed, overtænkning og lavt selværd/lav selvtillid til stress, krise og angst.

Psykolog Århus
Book en tid hos Anja Mailund nu

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød Psykologerne

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Har du spørgsmål?

Telefontider
Mandag: 8.00-11.00
Tirsdag: 9.00-12.00
Onsdag: 9.00-13.00
Torsdag: 8.00-11.00
Fredag: 9.45-13.45

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

Kontaktformular