Psykolog Anja Mailund

Anja Mailund

Autoriseret psykolog

Aarhus

Jeg modtager ikke nye klienter pt.

Psykolog Anja Mailund

Anja Mailund

Autoriseret psykolog

Aarhus

 Modtager ikke nye klienter pt.

Beskrivelse

Mig som psykolog

Jeg er en psykolog, som ønsker at du føler dig godt tilpas, og som lægger stor vægt på, at der opstår et tillidsfuldt rum, hvor du bliver lyttet til og forstået. Jeg er ofte ret aktiv i samtalen, da jeg gerne vil tilbyde nogle redskaber og måder at forstå på, som kan overføres til hverdagen.

Det er vigtigt for mig at være både ressourcefokuseret og gennemsigtig, så samtalen ikke alene handler om problemer, og så du selv kan være med til at styre samtalen. Nogle har mere brug for struktur på samtalen end andre har, og jeg er derfor opmærksom på, at samtalen bliver et samarbejde.

Jeg arbejder ud fra, at alle mennesker møder udfordringer i perioder, hvor det er sandsynligt at blive overvældet, og at det derfor er normalt at have brug for sparring med en person, der ikke kender èn i forvejen, og som kan være med til at få overblik eller være med til at se, hvordan problemer kan arbejdes med, og måske helt overkommes.

 

Mine foretrukne terapeutiske metoder omfatter:

  • Kognitiv adfærdsterapi (KAT)
  • Dialektisk adfærdsterapi (DAT)
  • Humanistisk og eksistentiel terapi
  • Narrativ terapi
  • Mentaliseringsbaseret terapi
  • Psykoanalytisk terapi

Metoderne er nævnt i den rækkefølge jeg ofte anvender dem, men udgangspunktet afhænger af den enkelte persons problemstilling, behov og temperament, og også af hvorvidt ønsket er at arbejde målorienteret, eller undersøgende/afklarende.

Erfaring og emneområder

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2011, og har som psykolog arbejdet med samtaler siden jeg påbegyndte uddannelsen som psykolog i 2005. Jeg har derfor arbejdet med rådgivning og terapi på børn, unge og voksenområdet i mange år. Jeg har haft mange ansættelser både privat og offentligt, som lønnet og som frivilligt tilknyttet, hvor jeg har arbejdet med mange forskellige mennesker, der alle har haft forskellige problemstillinger. Jeg har været frivillig i flere organisationer, og har derfor også et blik for hvordan f.eks. Uddannelsesinstitutioner er opbygget, og hvordan kulturer opstår. De temaer jeg ofte arbejder med er ensomhed, overtænkning og lavt selværd/lav selvtillid til stress, krise og angst.

Andre psykologer

Disse psykologer har ledige tider lige nu: