Tue Spangsberg Gejl
Autoriseret psykolog
Aarhus
Fakta
Aktuel kalenderstatus:
Modtager ikke nye klienter
Ydelser:
Kategorier:
Emner:
Angst
Arbejdsrelaterede konflikter: Fx. fyring eller ledelse
At sætte grænser
Bekymringstanker
Belastningsreaktioner
Cutting
Datingproblemer
Depression
Diagnoser
Eksamensangst
Eksistentielle problemstillinger
Ensomhed
Familieproblemer
Fobier
Følelser man ikke ved hvor kommer fra (fx. vrede / ked-af-det-hed)
Identitet
Indre kritisk stemme
Indre uro
Introversion (problematikker heraf)
Kærlighedsproblemer
Krise
Meningsløshed
Mobning
Modløshed
Nedtrykthed
OCD
Omsorgssvigt
Opvækstvilkår
Overgangen fra ung til voksen
Parforhold
Pårørende til personer med fysisk eller psykisk sydom
Perfektionisme
Personlighedsforstyrrelser
Præstationspres
Relationelle problemer til foraeldre
Relationelle problemer til fx venner eller familie
Selvdestruktive mønstre
Selvhad / Selvfølelse
Selvmordstanker
Selvskade
Selvværd
Skam
Social angst
Sorg
Spiseforstyrrelse
Stress
Svære følelser
Sygemelding
Tab
Tankemylder
Tilknytning
Udbrændthed
Uddannelsesvalg
Udfordringer ifht at være blevet mor eller far
Usikkerhed ifht fremtiden
Usikkerhed ifht omverdenens krav og forventninger
Utilstrækkelighed
Vrede og vredeshåndtering
By:
Aarhus
Adresse:
Fredensgade 36B,
8000 Aarhus C
(Den indgang, hvor der står “Flexa” tættest på busstationen)
Titel:
Autoriseret psykolog
Priser og tilskud:
Uddannelsessted:
Aarhus Universitet
Sprog:
Dansk
Metoder:
Kognitiv Adfærdsterapi
Mentaliseringsbaseret Terapi
Emotionsfokuseret Terapi
Metoden tilpasses til dig og dine ønsker
Erfaring:
Børne- og ungdomspsykiatrien
Voksenpsykiatrien
Fødeår:
1982
Beskrivelse
Ungdommen er en spændende, men også udfordrende tid, hvor der sker store forandringer med en selv og verden omkring en. Som ung er det derfor også helt almindeligt at man møder forskellige udfordringer på sin vej.
Det kan både være specifikke problemer man oplever i sin hverdag, ofte i relation til andre mennesker, eller store spørgsmål om livet som man stiller sig selv, fx hvem er jeg og hvad vil jeg? Nogle udfordringer opstår også som konsekvens af det samfund og den ungdomskultur man er en del af. F.eks. kan mange unge nikke genkendende til nogle af de samme problemer, så som ensomhed, højt forventningspres, utilstrækkelighed, angst og stress.
Nogle gange kan man selv løse problemerne med hjælp og støtte fra f.eks. familie og venner. Andre gange kræver det noget mere, fordi problemerne vokser sig store og man ikke ved hvad man skal gøre. Dette skal man tage alvorligt, fordi problemerne vil påvirke ens trivsel og udvikling negativt, og i værste fald kan medvirke til udviklingen af en psykisk lidelse.
Hvis du står i nogle svære udfordringer i dit liv som gør at du ikke har det godt, og du ikke ved hvordan du skal håndtere det, kan terapi være hjælpsomt.
Jeg hjælper med forskellige typer af mistrivselsproblemer og tager udgangspunkt i hvad der fylder for dig. Hvis du er diagnostiseret med en psykisk lidelse, som kan behandles i primær sektor, dvs. uden for sygehusene/psykiatrien, hjælper jeg også gerne med dette. Jeg vil dog henvise dig, hvis det viser sig at jeg ikke har kompetencer til at hjælpe dig med dit problem. Hvis du er under 18 år skal dine forældre give samtykke til dit forløb.
Tilgang
Min tilgang til terapi er at den skal være meningsfuld og hjælpsom. Det meningsfulde består i at vi sammen skaber et trygt rum hvori vi, på en nysgerrig og omsorgsfuld måde, undersøger de udfordringer du oplever i dit liv. Det hjælpsomme består i at du opnår indsigt i de udfordringer du står overfor og at du bliver opmuntret til at gøre noget, som skaber positive forandringer i dit liv. På den måde er terapi et samarbejde, der kræver at vi begge to arbejder hårdt for at opnå de mål vi sætter os. Nogle gange kan problemerne løses i et kortere forløb, andre gange tager det længere tid eller kræver at du arbejder med problemerne af flere omgange.
Metode
Jeg arbejder ud fra flere forskellige terapeutiske metoder så som Kognitiv Adfærdsterapi, Mentaliseringsbaseret Terapi og Emotionsfokuseret Terapi. Det er min erfaring at det er bedst at tilpasse metoden til den enkelte og de problemstillinger der arbejdes med.
Erfaring
Jeg har erfaring fra børne- og ungdomspsykiatrien i Region Nordjylland, hvor jeg har beskæftiget mig med udredning og behandling af børn, unge og voksne med moderate til svære spiseforstyrrelser, herunder også såkaldte komorbide lidelser så som autismespektrumforstyrrelser, ADHD, depression, angst og OCD samt belastningsreaktioner. Desuden har jeg erfaring fra voksenpsykiatrien i Region Syddanmark og Region Midt, hvor jeg har arbejdet med voksne over 18 år med forskellige psykiatriske lidelser så som ADHD, skizofreni, angst, OCD, depression og personlighedsforstyrrelser. Som psykologstuderende har jeg blandt andet erfaring med behandling af pårørende til kræftramte og pårørende til alkoholmisbrugere.
Uddannelse
Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2017 og autoriseret af Psykolognævnet i 2022. Jeg modtager løbende supervision og deltager i kurser og efteruddannelse, for at sikre kvalitet og faglig udvikling i mit arbejde.
Som psykolog følger jeg De Etiske Principper For Nordiske Psykologer og er underlagt tavshedspligt og journalpligt.