Susanne Hejl

Psykolog i Århus

Psykolog Susanne Hejl

 

Susanne Hejl

Autoriseret psykolog
Født i 1971

Book en tid

 

Jeg tilbyder bl.a.

✔️ Tilskud hos “danmark”
✔️ Dansk og engelsk
✔️ Individuelle samtaler
✔️ Parterapi
✔️ Forælder-ung-samtale
✔️ Forældrepakke
✔️ Forældresparring

Jeg arbejder bl.a. med disse emner

  • Lavt selvværd
  • Krise
  • Depression
  • Studietvivl
  • Sorg og tab
  • Søvnproblemer
  • Indre uro
  • Kronisk sygdom
  • Bekymringstanker
  • At sætte grænser
  • Personlig udvikling
  • Meningsløshed
  • Pårørende til personer med fysisk eller psykisk sygdom

Adresse

Klostergade 60, Baghuset, 1. sal
8000 Aarhus C

Ruteplan

 

Hvorfor overhovedet gå til psykolog?

Mange oplever, at de bliver mødt og hørt i et rum, hvor der ikke er en masse ideer om, hvordan lige præcis de skal være.

Et forløb er i høj grad et sted, hvor du er i centrum, og hvor du kan give dig selv plads til at høre din egen stemme og mærke dine følelser.

Blive mødt med rummelighed og konkret undersøgelse af, hvad der er vigtigt for dig – og, ikke mindst, hvordan du hjælper dig selv videre.

 

Livet kan slå en kolbøtte – vi kan opleve noget uventet, vi ikke ved, hvordan vi skal håndtere – og nogle gange får vi mere fastlåste tilstande som angst, depression eller vedvarende stress og tvivl. Her kan et forløb ved en psykolog gøre en forskel.

Min tilgang er i øjenhøjde

Et terapiforløb er i høj grad et samarbejde:

 • Hvad ønsker du hjælp til?
 • Hvordan kan vi bedst muligt arbejde med det?

Undervejs tjekker jeg af med dig, om det vi gør, virker for dig.

I de fleste af mine forløb arbejder jeg med, at du også gør noget, der gør en forskel, mellem samtalerne. Det er altid noget, du selv er en del af, og som er med til at styrke dig hen mod dit mål.

Det jeg er særligt god til, er at bistå dig der er i krise. Det er min erfaring, at din sårbarhed kan være stedet, hvor der gemmer sig mange af de ressourcer du også har – og styrken til at tage ét skridt af gangen mod et mere levende og meningsfyldt liv. Jeg arbejder også med helt specifikke problemstillinger som ensomhed, stress, social angst, søvnproblemer, studietvivl og depression.

Det vigtige for mig er, at du føler dig set og mødt, og at du har lyst og rum til at dele det, du har på hjerte. Derudover er det vigtigt, at det vi arbejder med, gør en konkret forskel for dig. Ellers må vi gøre noget andet.

Min baggrund

Jeg er uddannet psykolog ved Aarhus Universitet i 2005, og er autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har erfaring fra psykiatrien, beskæftigelsesområdet i Aarhus og Skanderborg kommune, og flere år som privatpraktiserende i Aarhus. Jeg har især god erfaring med at arbejde med unge og unge voksne.

For nylig har jeg taget en 2-årig efteruddannelse i ACT (Acceptance and Commitment Therapy), som er en udbredt og anerkendt terapiform. Den er særlig virksom i korttidsforløb, og når du gerne vil lave forandringer i dit liv, blive klogere på, hvad der er vigtigt for dig, og hvordan du får plads til mere af det vigtige i dit liv. Teorien i ACT er, at livet er krævende for os alle, og at vi alligevel godt kan leve gode, vidunderlige liv. Og det kan nogle gange kræve et forløb ved en psykolog at nå dertil, hvis du er låst fast i mønstre, hvor du modarbejder dig selv, eller tager dine tanker om dig selv eller andre for alvorligt.

Ud over ACT, kognitiv terapi og Mindfulness bruger jeg elementer fra narrativ terapi, eksistentiel psykoterapi og kropspsykoterapi.

Psykolog Århus

Susanne Hejl arbejder fra denne adresse:
Klostergade 60, Baghuset, 1. sal, 8000 Aarhus C

Book en tid hos Susanne Hejl nu

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød Psykologerne

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Har du spørgsmål?

Telefontider
Mandag: 9.00-12.00
Tirsdag: 8.00-9.30 & 15.30-17.00
Onsdag: 14.30-17.30
Torsdag: 10.30-13.30
Fredag: 9.00-12.00

Vi har tavshedspligt og behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt. Læs vores Privatlivspolitik.

Kontaktformular