Anna Rosendal Di Pilla
Studenterterapeut og sekretær
København
Fakta
Aktuel kalenderstatus:
Venteliste
Ydelser:
Emner:
At sætte grænser
Bekymringstanker
Eksistentielle problemstillinger
Ensomhed
Familieproblemer
Følelser man ikke ved hvor kommer fra (fx. vrede / ked-af-det-hed)
Identitet
Indre kritisk stemme
Kærlighedsproblemer
Omsorgssvigt
Opvækstvilkår
Parforhold
Pårørende til personer med fysisk eller psykisk sydom
Perfektionisme
Personlig udvikling
Relationelle problemer til foraeldre
Selvværd
Skam
Studenterklinik
Tankemylder
Usikkerhed ifht omverdenens krav og forventninger
Vanskeligheder ved at være til stede i nuet
By:
København
Adresse:
Titel:
Studenterterapeut og sekretær
Priser og tilskud:
Uddannelsessted:
Københavns Universitet
Sprog:
Dansk
English
Metoder:
Narrative/systemisk terapi
Tilknytningsteorien
IFS (internal family systems)
Metakognitiv terapi
Metoden tilpasses til dig og dine ønsker
Erfaring:
Roskilde Socialpsykiatri (ungevejleder)
Psykiatrifondens telefonrådgivning
Terapeut hos psykolog Katarina Jensen
Fødeår:
1994
Beskrivelse
At være ung er på mange måder en utrolig konfliktfyldt tid. Det er en tid, hvor man skal navigere i mange forskellige arenaer alt imens man prøver at skabe sin egen identitet. Alt dette i et samfund, der ikke tillader megen prokrastinering, men samtidig forlanger fleksibilitet og omstillingsparathed. Jeg forstår godt, at mange unge bliver overvældet af ambivalensen mellem det frie valg og de mange krav der stilles. Jeg har selv stået i en sådan hvirvelvind, og kan sætte mig ind i mange af de problematikker, som unge står med i dag.
Det er dig der er ekspert på dit eget liv og derfor arbejder jeg heller ikke med én specifik terapeutisk retning, da jeg tror på, at man må tilpasse metoden til mennesket – og ikke omvendt. Nogle af de metoder jeg er inspireret af er: det narrative/systemiske, tilknytningsteorien, IFS (internal family systems) og det metakognitive. Derudover tror jeg på, at man er nødt til at forstå roden til problematikkerne, hvorfor jeg også spørger ind til din livshistorie. Dette fordi jeg tror på, at forklaringer på, hvorfor man handler, tænker og føler som man gør, agerer som et forløsende aspekt i terapien. Med denne viden bliver det nemmere at drage omsorg for sig selv, og netop denne omsorg, er efter min oplevelse, nærmest altafgørende for selvudviklingen.
Jeg arbejder helt grundlæggende ud fra, at ingen mennesker er forkerte og alle problematikker og negative tanker er der af en årsag, og at det er vigtigt at forholde sig nysgerrigt til dem, fremfor at skælde dem ud. Vores tanker og følelser er ikke vores fjender, men de kan være vanskelige at forholde sig til, hvis man ikke forstår dem – eller bliver overvældet, når man mærker dem. Min fornemmeste opgave som terapeut er at hjælpe dig til, at få luftet de emner, der er vigtige for dig, og hjælpe dig til at skabe mening med de tanker og følelser der tynger.
Arbejdserfaring
Jeg har arbejdet med unge siden 2015 hvor jeg startede som frivillig ungevejleder i Roskilde Socialpsykiatri.
Derudover har jeg fra 2019 indtil nu, siddet som rådgiver i Psykiatrifondens telefonrådgivning. Hos Psykiatrifonden har jeg ligeledes varetaget et gruppeforløb for unge mellem 17-24 år, der er pårørende til en forælder og/eller søskende med psykisk sygdom. Hertil har jeg en gruppelederuddannelse og et kursus i narrativ terapi.
Indtil jeg startede her i UngTerapi, har jeg arbejdet som terapeut for unge mellem 17-30 år hos psykolog Katarina Jensen. Heri er jeg blevet oplært i Internal Family System metoden.
Jeg modtager løbende supervision for at kvalitetssikre mit arbejde og dygtiggør mig gennem deltagelse i relevante kurser og oplæg.
Uddannelse
Jeg læser kandidat i Psykologi på Københavns Universitet, og har derudover en bachelor i Psykologi og Sundhedsfremme fra Roskilde Universitet.