Amanda Frederiksen

Sekretær og psykologistuderende

Amanda Frederiksen

 

Amanda Frederiksen

Sekretær

 

 

Jeg interesserer mig for menneskets bevidsthed og adfærd, og hvordan det mentale kommer til udtryk og forbinder sig til vores kultur, samfund og biologiske grundlag.

Som sekretær i UngTerapi hjælper jeg med at finde den rette psykolog samt besvare de spørgsmål, der måtte opstå i den forbindelse. Jeg møder folk med åbenhed og ser det som en styrke, når man rækker ud og beder om hjælp. Som ung udvikler man sig meget og kan have perioder, hvor det går op og ned. Derfor kan det være godt at have nogen at tale med.

Til dagligt studerer jeg psykologi på Københavns Universitet. Jeg finder det spændende, hvordan vores hjerner er sat sammen i funktionelle systemer, som hukommelsen, og hvordan vi som individer opfører os i et samfund under gensidig påvirkning fra de miljøer, vi befinder os i.

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Har du spørgsmål?

Telefontider:
Mandag: 10.30 – 13.30
Tirsdag: 13.00 – 16.00
Onsdag: 13.00 – 16.00
Torsdag: 9.00 – 12.00
Fredag: 12.30 – 15.30