Ida Pagh

Sekretær og psykologistuderende

Ida Pagh

 

Ida Pagh

Sekretær

Ring 60 80 87 09

 

Skriv en mail

 

Jeg interesserer mig for det menneskelige sind og alle dets facetter.

Vi som mennesker rummer utrolig mange følelser og idéer om os selv og det kan til tider blive overvældende.

At turde at mærke efter og erkende at noget i ens liv ikke er som det skal være, kan være enormt givende.

Som sekretær i UngTerapi, hjælper jeg med at finde den rette psykolog og sidder klar til at besvare alle de spørgsmål, der end måtte være i forbindelse med opstart af forløb. Jeg tror på, at alle kan have behov for hjælp på et tidspunkt i deres liv og jeg tror på, at det kan gøre en forskel for mennesker at dele sine tanker med andre.

Til daglig læser jeg psykologi på SDU og har gennem min uddannelse blandt andet lært, at ingen kroppe eller sind er indrettet ens. For mig giver det mening at have et helhedsorienteret syn på individet og forstå det vigtige samspil mellem kroppen og sindet.

Mød psykologerne

Vi er unge psykologer, med speciale i unge. Her kan du møde alle psykologerne i UngTerapi, læse mere om den enkelte og finde en du har kemi med.

Mød Psykologerne

Se priser

Hos UngTerapi får du psykologhjælp til studiepriser, hvis du er under 30 eller studerende. Vi tilbyder både individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Se vores priser

Online booking

Find en tid, der passer godt i din kalender. Vi har et enkelt og overskueligt online bookingsystem, hvor du nemt kan booke en tid – også på mobilen!

Book en tid nu

Har du spørgsmål?

Telefontider:
Mandag: 10.30 – 13.30
Tirsdag: 13.00 – 16.00
Onsdag: 13.00 – 16.00
Torsdag: 9.00 – 12.00
Fredag: 12.30 – 15.30

Skriv til os her: